ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

«Έφυγε» ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2015 7:30

Πέθανε χθες σε ηλικία 77 ετών ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, μετά από πολλά προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, γεννήθηκε στα Καλάβρυτα, σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διετέλεσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, διευθυντής της ΕΡΑ 1 και 2, ενώ ήταν επί σειρά ετών εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Υπήρξε νομικός σύμβουλος αρκετών ΠΑΕ και εκπροσωπεί την Ξάνθη εδώ και δύο δεκαετίες, ενώ το 2006 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΑΕ αντικαθιστώντας τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μετά την παραίτησή του.

Η ανακοίνωση της Super League: «O πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της SKODA Ξάνθη, θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, το ήθος, ο χαρακτήρας και η προσφορά του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους».

Η ανακοίνωση της Football League: «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της FOOTBALL LEAGUE εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του Πρώην Προέδρου της ΕΠΑΕ και επί πολλά χρόνια εξέχοντα παράγοντα του ποδοσφαίρου Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass