ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ

Σε ρυθμούς ντέρμπι η Ολύμπια

ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΠΟΕΛ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2008 19:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:12
Πρωτοχρονιά με το μυαλό στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΛ ΓΣ (5 μ.μ. ) θα κάνει η Ολύμπια μετά τη λύση της απεργίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Η λαρισινή ομάδα θέλει ο αγώνας αυτός να είναι γιορτή για το λαρισινό μπάσκετ και οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν τον αγώνα μακριά από ακρότητες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη διεξαγωγή του παιχνιδιού.Χθες οι παίκτες της Ολύμπια προπονήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα και σήμερα θα γίνει το ίδιο στις 7 μ.μ. καθώς δεν υπάρχει Πρωτοχρονιάτικη αργία.   
Η Ολύμπια ανακοίνωσε ότι αύριο ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για το τοπικό ντέρμπι της Λάρισας μεταξύ Ολύμπια και ΑΕΛ ΓΣ. Τα εισιτήρια θα πωλούνται αύριο από τις 9.30 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολύμπια και το Σάββατο (3/1) από τις 10.00 έως τις 13.00. Η πώληση από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Νεάπολης θα ξεκινήσει στις 15.00 του Σαββάτου και θα κρατήσει μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα (17.00).
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες, τους φοιτητές και τους μαθητές άνω των 12 ετών. Η είσοδος για τα ΑμεΑ και τους μαθητές κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.
ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΠΟΕΛ
Η Ολύμπια εκτός από τις εγχώριες υποχρεώσεις έχει και ευρωπαϊκές που όμως λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή είναι στον «αέρα». Συγκεκριμένα επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση της Ολύμπια είναι στις 7 Ιανουαρίου στην εμπόλεμη περιοχή της Ιερουσαλήμ με αντίπαλο τη Χαποέλ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Eurochallenge.
Βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών της και των μελών του τεχνικού τιμ, η ΚΑΕ Ολύμπια αποφάσισε να μην ταξιδέψει η αποστολή στο Ισραήλ αλλά από σεβασμό προς το θεσμό και τον αντίπαλο, η διοίκηση της ΚΑΕ πρότεινε τη μετάθεση του αγώνα για τις 20 ή 21 Ιανουαρίου 2009, προκειμένου να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Αναλυτικά η επιστολή της ΚΑΕ προς την ΕΟΚ (η οποία αποτελεί το συνδετήριο κρίκο με τη ΦΙΜΠΑ):
«Αξιότιμε κ. Μιαούλη,
Μετά τη δυσάρεστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Ισραήλ και σε περιοχές κοντά στην Ιερουσαλήμ, η ομάδα μας αποφάσισε, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και προστασία των μελών της αποστολής, να μην ταξιδέψει στο Ισραήλ για τον αγώνα της 7/1/2009 με τη Hapoel Jerusalem, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του FIBA EuroChallenge. Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τη FIBA Europe.
Εχουμε ήδη αποστείλει έγγραφο στη Hapoel Jerusalem, το οποίο έχουμε κοινοποιλησει τόσο στη FIBA Europe όσο και σε εσάς, και με το οποίο τους προτείνουμε να διεξαχθεί ο αγώνας στις 20 ή 21 Ιανουαρίου, οπότε και ελπίζουμε η κατάσταση να έχει εξομαλυνθεί.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ATHIENITIS
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Μαλάκος»
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass