ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΤΟΡΙΝ ΦΡΑΝΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ

«Θα βελτιωθούμε και θα σωθούμε...»

* ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» (15.30)

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2008 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Ό,τι και να γίνει με το θέμα της απεργίας η ΑΕΛ ΓΣ δείχνει πως προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι του Σαββάτου (αν γίνει τελικά) κόντρα στην Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα δεν θα σταματήσει τις προπονήσεις της ούτε για μια ήμερα καθώς και ανήμερα της πρωτοχρονιάς ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει τους παίκτες του στο γήπεδο. Σήμερα εξάλλου το μεσημέρι (15.30) οι «βυσσινί» θα παίξουν φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα (που έχουν αρκετές νέες προσθήκες) στο κλειστό της Νεάπολης και τα συμπεράσματα θα είναι χρήσιμα.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ... ΜΙΛΗΣΕ Ο ΦΡΑΝΣΙΣ
Χθες εν τω μεταξύ επέστρεψε και ο Τορίν Φράνσις από την Αμερική και μάλιστα μίλησε για πολλά θέματα στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ. Κυριότερο σημείο δεν ήταν άλλο από το γεγονός πως εξέφρασε την πίστη του για την παραμονή στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα:
*Φτιάξατε μια ομάδα σχεδόν κολεγιακή. Νιώθεις μερικές φορές σαν δάσκαλος των πιτσιρικάδων;
-Το ότι είμαστε δύο Αμερικανοί με μικρούς παίκτες το έχω ξαναδεί στην Ιταλία. Η ίδια περίπτωση ακριβώς ήταν στην ομάδα που αγωνιζόμουν και όλοι μας είχαν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, αλλά εμείς πήγαμε στα πλέι οφ, οπότε και εδώ θεωρώ ότι έχουμε να δώσουμε και να δείξουμε πολλά, εφόσον οι παίκτες βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό θεωρώ ότι γίνεται. Άρα είμαι πολύ αισιόδοξος, ότι θα έρθουν οι νίκες που θέλουμε για να πετύχουμε το στόχο μας.
* Πρώτος ριμπάουντερ στην Α1. Υπάρχει μυστικό για να μαζεύει κάποιος 10-15 ριμπάουντ σε σταθερή βάση;
-Δεν υπάρχουν μυστικά, είναι δουλειά μου να το κάνω αυτό λόγω σωματότυπου. Στο παρελθόν έχω παίξει πολύ καλύτερα, αλλά έχοντας μεγαλύτερη συμμετοχή στα παιχνίδια σου δίνεται η ευκαιρία και για περισσότερα ριμπάουντ.
* Μπορεί να σωθεί η ομάδα;
-Ναι, μπορεί να σωθεί η ομάδα, διότι έχουμε έναν γύρο ακόμη μπροστά μας και άλλες δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια μοίρα με μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας, να μειώσουμε τα λάθη μας και με οδηγό το ματς με τον Άρη θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.
* Τι πρέπει να διορθώσει η ΑΕΛ για να αποφύγει τις περιπέτειες;
-Η ΑΕΛ πρέπει να διορθώσει την άμυνά της, αυτό θεωρώ ότι είναι το κλειδί. Πρέπει να επιμείνουμε και έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, διότι είμαστε μια νέα ομάδα με πάθος που μπορεί να πιέσει τον εκάστοτε αντίπαλο. Όμως είμαστε και μια άπειρη ομάδα, οπότε χρειάζεται πολύ δουλειά.
* Αν δεν ήσουν παίκτης της, θα πήγαινες να δεις ποτέ την ΑΕΛ να παίζει ή θα διάλεγες κι εσύ το ποδόσφαιρο της Λάρισας;
-Μπορώ και τώρα άνετα να είμαι φίλαθλος του ποδοσφαίρου και δη της συγκεκριμένης ομάδας. Φυσικά και θα πήγαινα να δω την ομάδα μου ακόμη και αν δεν ήμουν μέλος της.
* Πριν έρθεις στην ΑΕΛ φυσιολογικά δεν είχες εικόνα για τις συνθήκες και το κλίμα που θα συναντούσες. Οι προσδοκίες σου, με βάση την εικόνα που έχεις σχηματίσει έπειτα από πέντε και πλέον μήνες στην Ελλάδα, θεωρείς ότι εκπληρώθηκαν;
-Δεν είχα ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα, είναι αλήθεια αυτό. Αλλά όταν ήρθα στην ΑΕΛ ένιωσα ωραία διότι ο προπονητής μου, μου δίνει την ευκαιρία να παίζω ελεύθερα και δεν μου βάζει περιορισμούς. Βοηθώ επίσης όσο μπορώ και τους συμπαίκτες μου, διότι θέλω πάντα να κερδίζω.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass