ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

20 χρόνια Γ.Σ. Νίκαιας

* ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2008 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Πέρασαν 20 χρόνια από τη μέρα που ιδρύθηκε ο Γ.Σ. Νίκαιας, ένας σύλλογος που μέσα σε αντίξοες συνθήκες, χάρη στην άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης καταφέρνει και αναπτύσσει το άθλημα του μπάσκετ.
Μάλιστα, κατάφερε την περίοδο 2003-2004 να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, κάτι που ασφαλώς αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για την περιοχή της Νίκαιας.
Στη χθεσινή εκδήλωση είκοσι χρόνια ιστορίας ξετυλίχθηκαν μέσα σε μια ώρα συγκίνησης και αναμνήσεων, όπου όλοι κάθε φορά που ένα όνομα πρώην παράγοντα, διοικητικού ή παίκτη, αναφέρονταν, υπήρχε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους πεντακόσιους και πλέον παρευρισκομένους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο που έγινε χάρη σε παρεμβάσεις τού πρώην ευρωβουλευτή και κοινοτάρχη Γιάννη Πατάκη, όπως αναγνώρισε και ο νυν δήμαρχος Ρίζος Κομήτσας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του Γ.Σ. Νίκαιας Θόδωρου Περιστερόπουλου, που αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου και στη συνέχεια προανήγγειλε μια σειρά τιμητικών διακρίσεων. Ξεκίνησαν με το Δημήτρη Ντούγκο, τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ, που όμως για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
Η εκδήλωση προς τιμήν των προέδρων ξεκίνησε με αναφορά στον πρώτο πρόεδρο του συλλόγου Αποστόλη Ακριβούλη, που είχε τιμηθεί εν ζωή, καθώς έφυγε πριν λίγα χρόνια με μεγάλη προσφορά στα αθλητικά δρώμενα.
Η σειρά των βραβεύσεων ξεκίνησε από το Βασίλειο Γκιγκούλη, που επί θητείας του αναπτύχθηκαν όλα τα τμήματα υποδομής αγοριών και κοριτσιών σε μπάσκετ και βόλεϊ. Την απονομή στον εκπρόσωπό του (παρευρέθηκε ο γαμπρός του) έκανε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Νίκαιας Θ. Περιστερόπουλος.
Επόμενος πρόεδρος ήταν ο Αλέξανδρος Χαϊτίδης, που έθεσε τις βάσεις για το μεγάλο βήμα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Την απονομή έκανε ο δήμαρχος Νίκαιας Ρίζος Κομήτσας.
Στη συνέχεια, τον προεδρικό θώκο ανέλαβε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, που επί των ημερών του η ομάδα του Γ.Σ. Νίκαιας ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.
Την απονομή έκανε ο πρώην ευρωβουλευτής και πρώην κοινοτάρχης, που επί θητείας του ξεκίνησε τη δραστηριότητά του ο Γ.Σ. Νίκαιας κ. Γιάννης Πατάκης.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
Ξεχωριστή ήταν η διάκριση για το αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», που, όπως είπε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Νίκαιας «το τοπικό μπάσκετ αναδείχθηκε από το αθλητικό τμήμα της «Ελευθερίας» και καθημερινά γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό.
Από το γενικό γραμματέα και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Γ.Σ. Νίκαιας ταξίαρχο (ε.α.) Πολεμικής Αεροπορίας δόθηκε τιμητική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Ακολούθησαν βραβεύσεις προπονητών. Πρώτος τιμήθηκε ο Χρήστος Τσιλούλης, που ήταν ο πρώτος προπονητής τού συλλόγου και την πλακέτα έδωσε ο κ. Νίκος Ζηλούλης, το μοναδικό μέλος του πρώτου διοικητικού συμβουλίου που παραμένει κοντά στο σύλλογο.
Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο προπονητής με τα περισσότερα χρόνια στον πάγκο και ήταν ο Π. Σταυρόπουλος, ο οποίος πήρε την τιμητική διάκριση από τον πρώην πρόεδρο Αλέξανδρο Χαϊτίδη.
Τέλος, βραβεύτηκε ο προπονητής της ανόδου στην Γ’ Εθνική Χρήστος Κυρατζής και την απονομή έκανε ο τότε πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Παρασκευόπουλος.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ
Συνεχίστηκε η εκδήλωση με τη βράβευση αθλητών που υπηρέτησαν το Γ.Σ. Νίκαιας και προέρχονται από τη Νίκαια αγωνιζόμενοι στο σωματείο για λιγότερα από τρία χρόνια.
Στους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά λάβαρα του συλλόγου από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Κων/νο Γκορτσίλα, Κων/νο Ψαρούλη και οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν:
Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος, Κατσανούλης Ιωάννης, Μίχος Δημήτριος, Μίχος Χρήστος, Μπατάλας Βασίλειος, Μπατάλας Στέλιος, Μπελαλίδης Δημήτριος, Ξηντάρας Αχιλλέας, Παπαβραμίδης Γεώργιος, Παπαδημητρίου Γεώργιος, Τσιλούλης Αριστοτέλης, Τσιόγκας Σωκράτης, Ψαθάς Παύλος.
Ακολούθησαν διακρίσεις για τους αθλητές που ήταν πάνω από τρία χρόνια στο σύλλογο και δόθηκαν από τον αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ. Νίκαιας Κων/νο Ντίκο και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Δημ. Παπαδόπουλο.
Οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν οι:
Γιωτάκης Κων/νος, Γκιγκιούλης Αθανάσιος, Γκιγκιούλης Πολυχρόνης, Θεοδωρόπουλος Βάγιος (ο κ. Θεοδωρόπουλος βραβεύεται ως ο αθλητής εκτός Νίκαιας με τη μεγαλύτερη προσφορά), Κουλιόπουλος Βάγιος, Πατάκης Δημήτριος, Πετράκης Ιωάννης, Πέτρου Χαράλαμπος, Τσιάμπας Βάγιος, Τσιλούλης Χρήστος, Τσιτρούλης Θεοφάνης.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΔΙΛΟΦΟΥ
Ο Γ.Σ. Νίκαιας βράβευσε την ομάδα του Αετού Διλόφου για την παρουσία της στην εκδήλωση του συλλόγου. Την απονομή στον εκπρόσωπο του Αετού έκανε ο πρόεδρος του ΑΟΔ Νίκαιας Γιώργος Γκαβάνας.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Η εκδήλωση έκλεισε με δύο ειδικές βραβεύσεις. Η πρώτη ήταν του φιλάθλου που ανελλιπώς παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας και αυτός είναι ο Νίκος Μπελαλίδης και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μπελαλίδης του έδωσε μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ η δεύτερη ήταν του ανθρώπου που φροντίζει το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και είναι ο κ. Δημήτριος Κωσταβάρας, που τιμήθηκε από την Εύη Βαρβαρέζου.
Εκτός των προαναφερομένων την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο αντιδήμαρχος Λάρισας Σπύρος Μπαρμπούτης.
* Η εκδήλωση έκλεισε με φιλικό παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων του Γ.Σ. Νίκαιας και Αετού Διλόφου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass