ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μεταγραφική μάχη σε τρία μέτωπα

* Ο ΣΟΛΑΝΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2008 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Σε δύο μέρες μπαίνουμε και επίσημα στη μεταγραφική περίοδο με την ΑΕΛ να έχει κάνει ήδη την πρώτη μεταγραφή που ήταν η απόκτηση του Φρανκ Γκρουέλα που ντύθηκε στα «βυσσινί» εκτός μεταγραφικής περιόδου μια και η ΦΙΦΑ δέχθηκε ότι έφυγε από την πρώην του ομάδα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) για ρατσιστικούς λόγους.
Η λαρισινή ομάδα αυτή τη στιγμή κινείται σε τρία μεταγραφικά μέτωπα και όλα αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και σε διαφορετικές θέσεις. Ο πρώτος στόχος είναι η απόκτηση ενός στόπερ, ο δεύτερος ένα χαφ που να μπορεί να βοηθάει σε άμυνα και επίθεση και ο τρίτος ενός περιφερειακού παίκτη.
Οι προτάσεις έχουν γίνει και αναμένονται απαντήσεις ίσως και σήμερα κάτι που σημαίνει ότι αν κάποια από τις τρεις υποψήφιες μεταγραφές ολοκληρωθούν ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεσή του μία ακόμα λύση για τον πρώτο αγώνα που θα δώσει η ΑΕΛ το 2009 στην Αθήνα με αντίπαλο τον Θρασύβουλο στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.
Καλές οι μεταγραφές αλλά στην ΑΕΛ έχουν και... «πόνο ψυχής» για τις αποχωρήσεις παικτών και αφορούν κυρίως του Σολάνο που ακόμα δεν ξεκαθάρισε αν έλυσε το οικογενειακό του πρόβλημα και θα παραμείνει στην ομάδα η όχι (αναμένεται σήμερα στη Λάρισα) και τον Ρομπέρ που αν και Γάλλος αποδείχθηκε... Άγγλος στο ραντεβού της επιστροφής. Αν οι δύο παίκτες παραμείνουν στην ΑΕΛ τότε θα μειωθούν και οι μεταγραφές.
Ο Σολάνο μέχρι πριν μια βδομάδα περισσότερες πιθανότητες ήταν να αποχωρήσει ενώ τώρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά αν θα μείνει ή θα φύγει. Σήμερα θα έχει πιθανότατα την τελική κουβέντα με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη.
Ο Ρομπέρ στις τελευταίες του δηλώσεις δεν είπε κάτι περί αναζήτησης νέου συλλόγου.
Από κει και πέρα δεν υπάρχουν κάποια νέα για να δοθούν παίκτες δανεικοί και αναφερόμαστε στον Μπανούση και τον Λαμπρόπουλο αλλά για τον δεύτερο πρέπει να γίνει πολύ προσεκτική επιλογή ομάδας μια και θεωρείται πολύ σπουδαίο ταλέντο και για το οποίο η ΑΕΛ είχε επενδύσει αρκετά χρήματα για την απόκτησή του. Από τους υπόλοιπους ταλαντούχους δεν θα φύγει κανένας, με τον Βλασόπουλο να έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί και σε άλλα παιχνίδια μια και θεωρείται από τον Ουζουνίδη (όπως έδειξαν οι μέχρι τώρα επιλογές του) σημαντικό κεφάλαιο για τη λαρισινή ομάδα.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Από προχθές που επέστρεψαν στη βάση τους οι παίκτες μετά την πενθήμερη άδεια που τους έδωσε ο Ουζουνίδης οι παίκτες θα προπονούνται σε καθημερινή βάση κάτι που σημαίνει ότι Πρωτοχρονιά θα κάνουν στο γήπεδο. Σήμερα αναμένεται και η ενσωμάτωση του Σολάνο με τον Πάρα.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΟΥ
Ο Περουβιανός σταρ της ΑΕΛ Νολμπέρτο Σολάνο αγωνίστηκε για 81 λεπτά στον αγώνα της εθνικής Περού στην Ισπανία με αντίπαλο την Εξτρεμαδούρα σε φιλικό που έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς και τελείωσε ισόπαλο 2-2. Η εμφάνιση του Σολάνο ήταν αρκετά καλή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass