Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς

* ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΪΚ ΚΙΝΓΚ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2008 23:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Από σήμερα θα αρχίσει η Ολύμπια να ξαναμπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς. Οι «πορτοκαλί» για τρεις ημέρες απόλαυσαν τις διακοπές των Χριστουγέννων αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα... τέλος. Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του βέβαια τους δύο Αμερικανούς Κινγκ και Καστλ οι οποίοι σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα αργά το βράδυ έτσι ώστε στην προπόνηση της Δευτέρας να δώσουν κανονικά το «παρών».
Επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα είναι το λαρισινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ ΓΣ αλλά όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει αναβολή λόγω της απεργίας των παικτών σε Α1 και Α2 Εθνικές κατηγορίες. Βέβαια η Ολύμπια δεν θα σταματήσει την προετοιμασία της καθώς στις 7 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ για να δώσει ένα σπουδαίο παιχνίδι με τη Χαποέλ για το Eurochallenge.
ΜΑΪΚ ΚΙΝΓΚ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ
Εν τω μεταξύ ο Αμερικανός παίκτης της Ολύμπια, Μάικ Κινγκ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις. Εμείς επιλέξαμε μερικές και σας τις παραθέτουμε.
*Τι σε κράτησε στη Λάρισα;
-Είχα πρόταση να ανανεώσω το συμβόλαιό μου από μια σοβαρή και αξιόπιστη ομάδα. Επίσης γνώριζα ότι αν ξεκινήσω τη χρονιά από την αρχή (πέρυσι ήρθα στη μέση της σεζόν) τότε μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Η διοίκηση με εμπιστεύτηκε και την εμπιστεύτηκα κι εγώ. Οσο για τις προτάσεις, πολλές φορές μετράει αυτό για το οποίο είσαι σίγουρος κι όχι αυτό το οποίο ακούγεται ευχάριστα.
*Σου αρέσει η ζωή στη Λάρισα;
-Η Λάρισα είναι μια αναπάντεχα όμορφη πόλη. Οι άνθρωποι είναι ζεστοί και φιλικοί, υπάρχει νυχτερινή ζωή και φυσικά είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη. Αν επέλεγα να μείνω στην Ευρώπη μια τέτοια πόλη θα διάλεγα…
* Θεωρείς ότι η Ολύμπια, μπορεί να δώσει το «παρών» στα πλέι οφ για 3η συνεχόμενη φορά στην ιστορία της;
- Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα είμαστε στα πλέι όφ. Η ομάδα έχει σαφώς τη δυνατότητα και πολύ σύντομα θα φανεί.
* Ποιο περιστατικό που έζησες στην Ελλάδα σου έκανε τόση εντύπωση, που έσπευσες να το διηγηθείς στους φίλους στην Αμερική;
- Τα επεισόδια των τελευταίων ημερών ήταν σίγουρα ένα πράγμα για το οποίο μιλώ συχνά με τους φίλους μου. Στα αθλητικά, μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η ατμόσφαιρα σε κάποια γήπεδα. Όχι πάντα θετική...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass