ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ ΕΝΩ Ο ΑΑΡΑΜΠ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας

* ΧΩΡΙΣ ΣΟΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2008 23:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Με τα μεταγραφικά εν εξελίξει και εν αναμονή των τελικών κινήσεων των «βυσσινί» με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ συνέχισαν χθες τις προπονήσεις τους, για δεύτερη ημέρα μετά την ανάπαυλα των Χριστουγέννων, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009 στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Εκτός του Σολάνο που βρίσκεται στην Ισπανία καθώς χθες αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας του Περού σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα αλλά και του Φακούντο Πάρα ο οποίος βρίσκεται σε άδεια (θα επιστρέψει μάλλον αύριο), οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ωστόσο κάποια προβλήματα τραυματισμών δεν αφήνουν σε ησυχία τον τεχνικό των «βυσσινί».
Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Κώτσιος παρακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω της θλάσης στο πόδι από την οποία ταλαιπωρείται ενώ ο Ααράμπ που ένιωσε τράβηγμα στον τετρακέφαλο έκανε μόνο γυμναστήριο. Έτσι και με δεδομένη την απουσία του Νίκου Νταμπίζα λόγω τιμωρίας το πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει του αγώνα με τον Θρασύβουλο επικεντρώνεται στο κέντρο της άμυνας. Πάντως από το στρατόπεδο των «βυσσινί» εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι τόσο ο Ααράμπ όσο και ο Κώτσιος θα είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά και τις επόμενες ημέρες καθώς δεν ανακοινώθηκε ακόμα αν θα δοθεί στους παίκτες άδεια για την πρωτοχρονιά.
ΠΕΡΙ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ
Εν τω μεταξύ ολοένα και πιο έντονοι γίνονται οι ψίθυροι για την επιστροφή του Τουμέρ Μετίν στην ομάδα της Λάρισας.
Αν και ο 34χρονος μεσοεπιθετικός της Φενερμπαχτσέ βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων οι πιθανότητες να φορέσει ξανά τη «βυσσινί» φανέλα είναι σημαντικές. Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί από τις προϋποθέσεις που αρχικά έθεσε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης και οι οποίες έχουν να κάνουν με τους παίκτες που θα αποκτηθούν αλλά και που θα αποχωρήσουν τελικά από τη λαρισινή ομάδα.
Όπως είναι γνωστό οι «βυσσινί» ενδιαφέρονται για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την άμυνα, τη μεσαία γραμμή αλλά και την επίθεση της λαρισινής ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass