ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Μένει ή φεύγει ο Νολμπέρτο Σολάνο;

ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΓΩΝΗ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2008 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
Επίσημα ο πρώτος παίκτης που αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε χθες και αυτός είναι ο νεαρός Αλέξανδρος Βεργώνης που έκανε συνολικά δύο συμμετοχές με τους «βυσσινί» στους δεκαοκτώ μήνες παρουσίας στην ομάδα. Θα ακολουθήσουν πιθανότατα τέσσερις η πέντε ακόμα που θα ανακοινωθούν αργότερα.Σίγουρα θα δοθεί δανεικός ο Μπανούσης ενώ ενδείξεις δείχνουν ότι ο δεύτερος που θα δοθεί δανεικός θα είναι μάλλον ο Λαμπρόπουλος για τον οποίο αν ισχύει αυτό τότε θα πρέπει να γίνει προσεχτική επιλογή ομάδας.Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Περουβιανός Νολμπέρτο Σολάνο που η παραμονή του στην ομάδα θυμίζει το «μάδημα της μαργαρίτας». Ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε στην εθνική Περού για φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Εξτρεμαδούρα στην Ισπανία, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου αλλά κανένας δεν γνωρίζει τις προθέσεις του για την ΑΕΛ.
Από τη μία πλευρά υπάρχει η πίεση από την αργεντίνικη Βελέζ για την απόκτησή του και από την άλλη έχει οικογενειακό πρόβλημα όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι περισσότερες λοιπόν πιθανότητες δείχνουν ότι ο Περουβιανός σταρ δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΛ παρά το γεγονός ότι η ομάδα τον θέλει μια και τέτοια εποχή είναι δύσκολο να βρει ισάξιο αντικαταστάτη. Πάντως η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα ο Σολάνο έπαιξε αρκετά καλά σε τρία μόνο παιχνίδια στην πρεμιέρα με τον Θρασύβουλο στο Αλκαζάρ, εκτός έδρας στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και εντός έδρας με τον Ολυμπιακό όπου «σφράγισε» την πολύ καλή του απόδοση και με ένα τέρμα. 
Από την παραμονή ή όχι του Σολάνο θα εξαρτηθεί και αν η ΑΕΛ θα προχωρήσει σε μία εντυπωσιακή μεταγραφή περιφερειακού επιθετικού παίκτη.
Για τον Ρομπέρ είναι άγνωστο ποια θα είναι η εισήγηση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη. Αν τον ρωτούσαμε πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό σίγουρα θα είχε εισηγηθεί την απομάκρυνσή του αλλά μετά τη βελτίωση της αγωνιστικής του εικόνας (επιβραβεύτηκε αγωνιζόμενος στην αρχική ενδεκάδα με τον Λεβαδειακό) υπάρχουν πιθανότητες παραμονής.
ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ
Για τις αποκτήσεις παικτών μέχρι χθες δεν υπήρχε κάτι ουσιαστικό εκτός από το γεγονός ότι η ΑΕΛ κινείται για τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι αμυντικός (στόπερ), ο άλλος χαφ (άγνωστο αν θα είναι επιθετικό ή αμυντικό) και ο τρίτος είναι επιθετικός.
Για το στόπερ λογικά θα είναι μια μεταγραφή όχι υψηλού κόστους μια και σ’ αυτήν τη θέση υπάρχουν ο Νταμπίζας με τον Κώτσιο, ο χαφ μάλλον θα είναι σε ποσό αξιόλογο ενώ τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν για περιφερειακό παίκτη μια και έφυγε ο Μπένζα κάτι που ίσως γίνει και με τους Σολάνο και Ρομπέρ (τότε δεν αποκλείεται αν αποκτηθούν και δύο περιφερειακοί επιθετικοί).
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αποκτηθεί κεντρικός επιθετικός εκεί όπου η ΑΕΛ έχει τον Μάτσέϊ Ζουράφσκι (από τον οποίο όμως περιμένουν όλοι μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα) και τον Τσίγκα.
 
Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ    
Η ΑΕΛ και το κατάστημα ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗΣ δίνουν την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της, να τεστάρουν τις γνώσεις τους και να διεκδικήσουν ένα σούπερ δώρο απαντώντας σωστά στο κουίζ που κάθε φορά φιλοξενείται στις σελίδες του «Vissini News». Συνολικά 312 θεατές στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό έστειλαν τις απαντήσεις τους στο 54871 εκ των οποίων οι 197 απάντησαν σωστά. Η κλήρωση που γίνεται ηλεκτρονικά στη βάση της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας, ανέδειξε νικήτρια την κ. Σόφη Βατίδου, η οποία κερδίζει ένα ζευγάρι γυναικείες μπότες OLANG-Patty après ski, προσφορά του καταστήματος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗΣ (Κύπρου 6 & Ογλ 3Α – 2410 - 551.951 και 2410 - 288.534 – www.koutsounakis.gr).
Οι σωστές απαντήσεις στο κουίζ είναι: 1-Α, 2-Γ, 3-Β, 4-Β, 5-Α.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass