ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΧΕ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Έπαιξαν για το Γηροκομείο

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2008 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου ανέδειξαν χθες στο γήπεδο Νεάπολης οι ομάδες της Γεωτεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Λαρισαίων και του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, οι οποίες τέθηκαν αντιμέτωπες σ’ ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης.Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το «παρών» σε μια εκδήλωση που εναρμονίζεται με το πνεύμα των ημερών.
Παλιές δόξες του λαρισινού ποδοσφαίρου και ειδικότερα της ΑΕΛ βρέθηκαν ξανά επί χόρτου προσφέροντας όμορφες στιγμές για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Παλαιμάχων της ΑΕΛ με σκορ 4-2 μετά από δύο ανατροπές. Το παιχνίδι μ’ άλλα λόγια είχε ενδιαφέρουσα εξέλιξη και οπωσδήποτε αποζημίωσε όσους αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Νεάπολης. Τα γκολ πέτυχαν οι Βαλαώρας (27’), Μπατζιλιώτης (51’), Λιατίφης (62’), Δ. Τσακμακίοδης (69’) και Λιάπης (77’, 84).
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία η γυναικεία τριπλέτα αποτελούμενη από τις κ. Κωνσταντίνου, Ντούρμα, Πιπή.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Μπάμπης Ντόσας έδωσε σε παιδιά άπορων οικογενειών της Λάρισας ρουχισμό προσφορά των καταστημάτων «Ντόσας BEBE», ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ διά του εκπροσώπου Τύπου, Χρήστου Τσούμαρη πρόσφερε δώρα στα άπορα παιδιά.
Αμέσως μετά το παιχνίδι οι επικεφαλής των δύο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Αθ. Τσώτσος (ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ): «Θέλω να ευχαριστήσω τους παλαίμαχους στης ΑΕΛ και να τους συγχαρώ για το ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη και κυρίως για το γεγονός ότι πάντα συμβάλλουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».
Τ. Παραφέστας (ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ): «Προσπαθούμε όσο μπορούμε αυτές τις ημέρες σαν σύλλογος να βοηθούμε τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας. Γι’ αυτό και οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ θα στηρίζει πάντα τέτοιες εκδηλώσεις. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος κ. Β. Κυριτσάκας και ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ, κ. Ι. Οικονόμου.
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: Βαϊόπουλος, Μασούρας, Μιχαντάς, Γκάνας, Πνευματικός, Μπατζιλιώτης, Σέντζας Αρσένης, Μήτσος, Καραβασίλης, Λιατίφης (Πλιάκας, Δημόπουλος, Κωσταρέλος, Αντωνίου, Βλάχος, Παρασκευούδης, Λιάγκος).
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΛ: Μιχαήλ, Ντόσας, Παπαντωνίου, Τζιότζιος, Παραφέστας, Κολομητρούσης, Ι. Τσακμακίδης, Φ. Πλίτσης, Λιάπης, Μπεριτζάς, Βαλαώρας (Δ. Τσακμακίδης, Τσιτσιλής, Ράμμος, Κανιάς).
Α. Γ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass