Η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΗΤΤΑ

Το φυσάει και δεν κρυώνει...

* «ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ...

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2008 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:09
Η ήττα που γνώρισε προχθές η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. από τον Άρη με 85-83 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης ήταν ως ένα σημείο αναμενόμενη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ήταν αρκετά πικρός, μια και η λαρισινή ομάδα αγωνίστηκε αρκετά καλά (ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, που πραγματικά παρέδωσε μαθήματα μπάσκετ) και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το πάθος που είχαν οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή που φάνηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σίγουρα μπορεί να έχασε η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. αλλά κέρδισε την αυτοπεποίθηση που είχε χάσει μετά την ήττα από το Αιγάλεω με 90-56 αλλά κέρδισε και δύο παίκτες το Φώτη Λαμπρόπουλο και τον Χρήστο Παπανικολάου που έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Και δεν αναφερόμαστε στον Μέχια και τον Φράνσις που μέχρι τώρα έχουν αποδείξει ότι είναι δύο αξιόλογοι Αμερικάνοι.
Οι «βυσσινί» είναι στην προτελευταία θέση αλλά με βάση το πολύ καλό πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο ελπίζουν βάσιμα στην παραμονή καθώς όπως όλα δείχνουν η παραμονή θα κριθεί στις επτά νίκες και η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. έχει τα παιχνίδια που μπορεί να κερδίσει και να φθάσει τον συγκεκριμένο αριθμό επιτυχιών.
Στο μεταξύ, για το πώς είδαν οι παίκτες την ήττα από τον Άρη, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του νεαρού Χρήστου Παπανικολάου, που ήταν από τους καλύτερους της αναμέτρησης για τους «βυσσινί». Δήλωσε τα εξής: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι γιατί βλέπαμε το παιχνίδι αυτό με τον Άρη μετά την άσχημη εμφάνιση στο Αιγάλεω μία πρώτης τάξης ευκαιρία να ανατρέψουμε το κλίμα που δημιουργήθηκε όλη τη βδομάδα που πέρασε και ήταν απόρροια της βαριάς ήττας από το Αιγάλεω. Στο τέλος όμως χάσαμε κρίσιμες βολές, οι οποίες μας στοίχισαν».
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ που πιστεύουν όλοι ότι θα είναι ο Αϊ-Βασίλης για την ανάκαμψη της ομάδας.
Όσον αφορά το προπονητικό πρόγραμμα οι παίκτες της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. μέχρι την Τετάρτη θα προπονούνται κανονικά και Πέμπτη-Παρασκευή θα έχουν άδεια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass