ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΗ (5 μ.μ.)

Μπορεί τη νίκη η ΑΕΛ ΓΣ...

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2008 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:09
 Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής σεζόν δίνει σήμερα η ΑΕΛ ΓΣ στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο τον πολύ δυνατό Άρη που μέχρι τώρα κάνει εντυπωσιακή πορεία. Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δύσκολη θέση και ξέρει ότι για να ξεφύγει από αυτή θα πρέπει να κάνει και νίκες εκτός προγράμματος.Βέβαια στο παιχνίδι με τον Άρη οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της λαρισινής ομάδας αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις. Βασικό για να γίνει αυτό είναι οι «βυσσινί» να έχουν συνέλθει από την ήττα σοκ από το Αιγάλέω με 90-56.Πάντως η ΑΕΛ ΓΣ μπορεί να καταφέρει να κερδίσει την ομάδα που ξέρουν καλά πέντε παίκτες της που φόρεσαν τη φανέλα της, ο Μάριος Ματαλόν, ο Νέστωρα Κόμματος, ο Δημήτρης Κρααδολάμη, ο Γιάννης Λάππας και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί απ’ αυτούς (κυρίως Τσαϊρέλης και Κρααδολάμης που έπαιζαν πέρυσι) γνωρίζουν τα μυστικά των αντιπάλων ενώ ας μη ξεχνάμε και ο Αλεξανδρής έγραψε τη δική του ιστορία με την «κίτρινη» φανέλα.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο σημερινό παιχνίδι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού και ο Παπακώστας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Το ερώτημα είναι ποιοι θα επιλεγούν για τη δωδεκάδα που είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες.
Σε ομιλία του προς τους παίκτες του τόνισε ότι πρέπει να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε η εμφάνιση στην Αθήνα με το Αιγάλεω και αυτό θα γίνει μόνο αν αγωνιστούν όπως στις... προπονήσεις που είναι ιδιαίτερα δυνατές.
Όσο για το πώς βλέπουν το παιχνίδι οι παίκτες χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Γιώργου Μπρόζου. «Είχαμε μια άσχημη μέρα στο ματς με το Αιγάλεω την περασμένη αγωνιστική και δεν αποδώσαμε αυτά που μπορούσαμε και έπρεπε. Κοιτάμε όλη την εβδομάδα το ματς με τον Άρη πλέον και θέλουμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο που έχουμε για νίκη. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και το κλίμα είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε χωρίς άγχος για να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα τα δώσουμε όλα».
Πιθανή πεντάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι είναι αυτή των: Αποστολίδη (πρώτος σε ασίστ με 34), Μέχια, Λάππα, Κόμματου, Φράνσις (ο καλύτερος μέχρι τώρα παίκτη της ομάδας πρώτος σκόρερ με 156 πόντους και πρώτος ρημπάουντερ με 94) ενώ θέση στην ομάδα διεκδικούν και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με τον Δημήτρη Καραδολάμη που στις προπονήσεις πήγαν πολύ καλά.
ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ: «ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΑΕΛ»
Ο παίκτης του Άρη, Δημήτρης Τσαλδάρης μιλώντας για το σημερινό ματς ανέφερε τα παρακάτω: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι αυτής της χρονιάς που θέλουμε να την τελειώσουμε νικηφόρα. Σίγουρα θα είναι δύσκολη η αποστολή μας κόντρα στην πάντα επικίνδυνη ΑΕΛ. Ακόμη περισσότερο τώρα που μετά την άσχημη εμφάνισή τους με το Αιγάλεω θα θέλουν να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Από εμάς εξαρτάται και αν παίξουμε συγκεντρωμένοι, εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Έχουμε υποστεί μεγάλη επιβάρυνση από τα συνεχή παιχνίδια, τα ταξίδια και την κούραση. Θα κάνουμε όμως ό,τι καλύτερο για να τα ξεπεράσουμε. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την ευκαιρία που θα έχουμε για να ξεκουραστούμε και το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στο πώς θα φύγουμε νικητές».
 
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πλήρες πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, οι διαιτητές, οι κομισάριοι και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16:30 Τρίκαλα-Ολυμπιακός Μουζάκης-Αφεντουλίδης-Κατραχούρας (Γκανάτσιος)
17:00 ΑΕΚ-Καβάλα Κουκουλεκίδης-Πηλοΐδης-Γεωργιάδης (Κορασίδης-Σγούρος)
17:00 Κολοσσός Ρόδου-Ολύμπια Βορεάδης-Αναστόπουλος-Γκούμας (Κουνελές)
17:00 ΑΕΛ-Άρης Μαστραφτσής-Τανατζής-Μπήτης (Μιναρετζόπουλος)
18:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Σχινάς-Κορομηλάς-Ψαριανός (Άκελ)
19:00 Μαρούσι-Πανελλήνιος Γκόντας-Ηλιόπουλος-Διαμαντής (Μαύρος)
ΑΥΡΙΟ
19:00 Πανιώνιος-Αιγάλεω Πιτσίλκας-Φούφης-Ανδρικόπουλος (Παλάτος)
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός            19
Ολυμπιακός   19
Άρης   18
Πανελλήνιος   18
ΠΑΟΚ 15
Μαρούσι         15
ΑΕΚ    15
Κολοσσός Ρ. 14
Πανιώνιος       13
Καβάλα          13
Ολύμπια Λ.    13
Αιγάλεω         12
ΑΕΛ    12
Τρίκαλα          11
*Καβάλα και Πανιώνιος έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass