ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ, ΦΑΣΟΥΛΑ, ΧΕΛΙΔΩΝΗ

Ακόμη ένα βήμα για το νέο γήπεδο της Α.Ε.Λ.

* ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2008 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ έγινε γνωστό, πως υπεγράφη μεταξύ του προέδρου της, Κώστα Πηλαδάκη και των κ.κ. Ηλία Φασούλα και Ζήση Χελιδώνη, προέδρου και γενικού γραμματέα αντίστοιχα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, η σύμβαση παραχώρησης στην εταιρία «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», της έκτασης όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ομάδας. Η εταιρία «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» αναλαμβάνει στο εξής την ευθύνη κατασκευής και εκμετάλλευσης του έργου για 49 χρόνια.
Σε δυο εβδομάδες περίπου αναμένεται να εγκριθεί και τυπικά από τη Γ.Γ.Α. ότι έγινε σωστά και νόμιμα η παραχώρηση.
Επόμενο βήμα είναι να πάει ο φάκελος στην Πολεοδομία, για έκδοση πολεοδομικής άδειας.
Από κει και πέρα, υπολογίζεται τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου να ξεκινήσουν οι χωματουργικές εργασίες, για να κερδηθεί χρόνος, καθώς το οκέι από την Πολεοδομία αναμένεται να δοθεί τον Μάρτιο του 2009.
Με το ξεκίνημα των χωματουργικών εργασιών, θα είναι έτοιμη και η ΠΑΕ να παρουσιάσει τα οριστικά σχέδια για το νέο γήπεδο της Α.Ε.Λ, ένα πραγματικό... παλάτι, στην καρδιά της θεσσαλικής πρωτεύουσας.
ΡΕΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Εν τω μεταξύ, ρεπό χθες δόθηκε από την τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. που είχαν πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και άξιζαν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, θα αρχίσει σήμερα, με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Δένδρων.
Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σολάνο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες Γκουέλα, Κώτσιος.
Το ιατρικό επιτελείο των «βυσσινί» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να είναι διαθέσιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο και να αποχαιρετήσει με...τρίποντο, τη φετινή χρονιά.
Συνολικά σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΛ θα έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς στον πρώτο γύρο που είναι μια καλή συγκομιδή, αν και με λίγη τύχη οι βαθμοί θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι.
Σήμερα θα γίνει γνωστό πόσα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ για την πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο με τον Θρασύβουλο στη Φυλή, θεωρείται βέβαιο ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει έναν ικανοποιητικό αριθμό, για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της.
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Εν τω μεταξύ, ο Νολμπέρτο Σολάνο σε χθεσινές του δηλώσεις στον Σούπερ Σπορ FM Λάρισας, τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος και θέλει να μείνει στη Λάρισα.
Ανέφερε ότι υπήρξε μια επαφή με τον διευθυντή της Βελέζ και τίποτα παραπάνω, ενώ επανέλαβε ότι στόχος της ΑΕΛ είναι να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να βγει στην Ευρώπη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass