ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

«Αστέρας» ο Τύρναβος, πάτησε στην κορυφή

*ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ! *ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ (54΄) ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΗΣ (88΄) ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2008 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το άστρο του Τυρνάβου 2005... έλαμψε χθες στη γειτονική Καρδίτσα, όπου στην εμβόλιμη αγωνιστική της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, η Τυρναβίτικη ομάδα επικράτησε του τοπικού Αστέρα, με 2-0.Μια νίκη η οποία ήταν η ένατη συνεχόμενη και οδήγησε τον Τύρναβο στην κορυφή, όπου ισοβαθμεί με τα Τρίκαλα, που δεν αγωνίστηκαν με τον Α.Ο.Κ.Η νέα αυτή επιτυχία ήρθε να καταδείξει ότι το...τρένο από τον Τύρναβο, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να το σταματήσει, αφού συνεχώς αυξάνει την ταχυτητά του και το όνειρο των φίλων της ομάδας, δεν φαντάζει πλέον απραγματοποίητο.Μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Μιχάλης Ζιώγας με το συνεργάτη του Βασίλη Νάρη είχαν άριστα στημένη την ομάδα, που καρτερικά περίμενε να τις δοθεί η ευκαιρία, για να κάνει τη ζημιά.Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Αστέρα, Θάνος Θεοδώρου, επιδίωξε η ομάδα του να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας, αλλά και να εκμεταλλευθεί τυχόν λάθη των αντιπάλων του.
Στο πρώτο ημίχρονο τη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Τύρναβος στο 7΄ με τον Κουβελά, ενώ οι μάχες ήταν δυνατές στο λασπωμένο τερέν.
Στην επανάληψη οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας μπήκαν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και αφού είδαν ότι μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στο χώρο του κέντρου, στους αντιπάλους τους.
Έτσι σημειώθηκαν δυο όμορφα γκολ από τους Κολοβέτσιο και Κουρδή που διανύουν περίοδο φόρμας, ενώ δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις, για να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, η εκτός έδρας αυτή σπουδαία νίκη, την οποία κατέκτησε δίκαια ο Τύρναβος 2005, που πλέον μπαίνει ακόμη πιο δυνατά, στο κυνήγι της ανόδου...      
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
7΄ Σε σέντρα του Κόκκινου, ο Κουβελάς έπιασε δυνατή κεφαλιά και ο Παπαποστόλου εντυπωσιακά έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
18΄ Από πάσα του Χατζή, ο Χατζηγιάννης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά στο σουτ που έκανε δεν ανησύχησε ο γκολκίπερ Καραναστάσης.
20΄ Ο Γρηγορίου τροφοδότησε τον Κουβελά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τα γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του επόπτη ως οφσάιντ.
21΄ Σέντρα επιχείρησε ο Χατζηγιάννης και στην κεφαλιά του Χατζή, ο πορτιέρο του Τυρνάβου απέκρουσε την μπάλα.
54΄ Κόρνερ εκτέλεσε ο Κόκκινος και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με έξοχη κεφαλιά, έκανε το 0-1.
64΄ Σουτ επιχείρησε ο Κυριακόπουλος και η μπάλα πέρασε ελάχιστα αόυτ.
76΄ Ο Κατσαβός τροφοδότησε τον Γρηγορίου, που πλάσαρε άουτ από καλή θέση.
80΄ Από πάσα του Μπανά, ο Σακελλάρης έπιασε το δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
85΄ Ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σιαφαρίκας με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
88΄ Εντυπωσιακά και δυναμικά ο Γιώργος Κουρδής κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή του Αστέρα και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, πετυχαίνοντας ένα παλικαρίσιο γκολ.
90΄+1 Από πάσα του Κουρδή ο Σιαφαρίκας έκανε το κοντινό πλασέ, όμως ο Κοντός απέκρουσε με τα πόδια την μπάλα, αποτρέποντας το 0-3.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Καλύτεροι του Αστέρα ήταν οι Μπατζιάς, Χατζής, ενώ από τον Τύρναβο ξεχώρισαν οι Κολοβέτσιος, Κοντοθανάσης, Κουρδής, Κόκκινος και Σιάτρας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ρούσου-Μπεκερτζή (Πρέβεζας), ενώ σωστοί στις υποδέιξεις τους ήταν και οι συνεργάτες του κ. Ποντίκης, Τριαναταφύλλου, του ιδίου Συνδέσμου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ Κ.: Παπαποστόλου, Μπαντής, Χατζηγιώργης, Μπατζιάς, Γιαννακόπουλος, Κυριακόπουλος (80΄ Χαραλάμπους), Παπαλίτσας (66΄ Μπανάς), Σακελλάρης Κ., Χατζής, Χατζηγιάννης, Τσάπι (77΄ Κοντός)
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Σκούπρας Κ., Σιάτρας, Κολοβέτσιος, Κουρδής, Σκούπρας Βασ., Γρηγορίου, Χατζηλιόντας (55΄ Κούρο), Κοντοθανάσης, Κόκκινος (72΄ Κατσαβός), Κουβελάς (82΄ Σιαφαρίκας)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass