ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η νίκη είναι το ζητούμενο…

ΖΑΡΑΣ: «ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ»

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2008 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
Η τρίτη νίκη (οι άλλες δύο ήρθαν με ΑΕΚ και Τρίκαλα) στο πρωτάθλημα είναι το ζητούμενο για την ΑΕΛ ΓΣ. Το παιχνίδι με το Αιγάλεω στην Αθήνα το Σάββατο κρίνεται ιδιαίτερης σημασίας τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους φιλοξενούμενους. Απο τη μία θέλει την επιτυχία για να συνέλθει βαθμολογικά και απο την άλλη η ΑΕΛ ΓΣ θα προσπαθήσει να πάρει αβαντάζ και σε σχέση με το «Σίτι» τη στιγμή που έχει με τα Τρίκαλα (τα κέρδισε στη Νεάπολη). Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή καθώς και ο Αποστολίδης -που είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο- μπήκε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση. Ο μόνος απόντας είναι ο Φάνης Παπακώστας.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
Εδώ και κάποιο διάστημα είναι γνωστό πως η ΑΕΛ ΓΣ ψάχνει μια περίπτωση ενός κοινοτικού παίκτη που θα αντικαταστήσει κάποιους αθλητές. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποια σημαντική εξέλιξη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα των παικτών που θα αποτελέσουν παρελθόν από το σύλλογο αν προχωρήσει η μεταγραφή αυτή είναι του Ματαλόν, του Παπακώστα (μάλιστα για τους δύο αυτούς έγραψε χθες και γνωστό ευρωπαϊκό σάιτ) και του Μανωλόπουλου.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΧΟΥΣ
Αισιόδοξοι και χωρίς ιδιαίτερο άγχος είναι οι παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Αιγάλεω. Μάλιστα σε δηλώσεις του ο Θοδωρής Ζάρας ανέφερε τα παρακάτω: «Από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζουμε βελτίωση και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σε ό,τι αφορά το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Θέλουμε σίγουρα πολλή δουλειά ακόμη, διότι είμαστε μια νεανική ομάδα, αλλά θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να βελτιώσουμε γενικά την άμυνά μας και να καταφέρουμε να κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα στην επίθεση. Ο αγώνας με το Αιγάλεω εκτός έδρας δεν θα έλεγα ότι είναι καθοριστικός διότι είναι αρκετά νωρίς ακόμη, αλλά σίγουρα είναι πολύ σημαντικός για τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα 2-3 παίκτες – κλειδιά για να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό».
ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΓΚΡΑΘ, ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Χωρίς τους Ντόνι ΜακΓκραθ και Ακη Καλλινικίδη πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Αιγάλεω. Ο ΜακΓκραθ συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και τον άφησε εκτός «μάχης» στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, ενώ ο Καλλινικίδης αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις από το τράβηγμα που έχει υποστεί στο δικέφαλο και ακολουθεί επίσης θεραπεία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass