ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ο Ουζουνίδης έστειλε μήνυμα...

* ΕΚΡΗΞΗ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2008 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην ΑΕΛ το προχθεσινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο (1-1) καθώς ναι μεν ο βαθμός ήταν ικανοποιητικός αλλά η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εμφάνιση για... διπλό. Η λαρισινή ομάδα σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Το ίδιο είχε συμβεί σε Χαριλάου στον αγώνα με τον Άρη (0-0), Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (ήττα με 1-0) αλλά και στην Κρήτη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη (ήττα με 2-1).
Και όταν παίζεις καλά εκτός έδρας, δημιουργείς τέσσερις με πέντε καλές ευκαιρίες (αντίθετα με άλλες ομάδες που κάνουν σε ανάλογα παιχνίδι μια ευκαιρία και κερδίζουν!) και δεν κερδίζεις τότε πώς θα μπορέσει η ΑΕΛ να πετύχει το φετινό στόχο που είναι η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα;
Στον αγώνα με τον Πανιώνιο αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι «βυσσινί» μπήκαν «μουδιασμένα» (εξαιτίας ίσως του άσχημου αγωνιστικού χώρου αλλά και του γεγονότος ότι για πρώτη φορά αγωνίστηκαν στις 3 μ.μ.) έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο και στο δεύτερο ημίχρονο χάσανε απίστευτες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Σολάνο που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κρέσιτς αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τέρμα (ανάλογη ευκαιρία και... δυσανάλογη με την κλάση του έχασε και στο Χαριλάου).
Στο μεταξύ ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης στον προχθεσινό αγώνα έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και φάνηκε με την ενδεκάδα που παρέταξε καθώς χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τον πολύ καλό στα τελευταία παιχνίδια Κυριακίδη (ειδικά με ομάδες που δεν έχουν ψηλά σέντερ μπακ και αμυντικά χαφ) αντί του Ιγγλέσιας και τον Γκουέλα στην επίθεση αντί του Πάρα. Η αλήθεια είναι ότι οι δύο Αργεντινοί στα τελευταία παιχνίδια δεν έκαναν καλές εμφανίσεις.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα ο Ουζουνίδης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και φαίνεται από το γεγονός ότι παρότι έχει φέτος μια ομάδα με παίκτες μάλλον χειρότερους από πέρυσι αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο.
ΕΚΡΗΞΗ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο υπήρξε έκρηξη του Ματίας Ιγγλέσιας που ξέσπασε σε άψυχα αντικείμενα αλλά μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι ήθελε να αγωνιστεί περισσότερο για να βοηθήσει την ομάδα. «Όμως μέχρι τώρα δεν αρκεί να θέλει αλλά πρέπει και να το δείχνει και αυτό δεν το κατάφερε ειδικά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (4-3) όπου άνθρωποι ξένου συλλόγου ήρθαν να τον παρακολουθήσουν. Το περιστατικό όπως έλεγαν στελέχη της ομάδας μάλλον θεωρείται μεμονωμένο και πιστεύουν ότι ο Ιγγλέσιας έχει δείξει ότι οι εκρήξεις του είναι στιγμιαίες και δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την αξία του αλλά θεωρούν ότι στα τελευταία παιχνίδια περνάει μια αγωνιστική κάμψη. Πάντως για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό υπολογίζεται κανονικά μια και με τους υψηλόσωμους παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι το καλύτερο αντίδοτο γι’ αυτούς.
ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΥΕΛΑ
Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο η ΑΕΛ ήταν διπλά άτυχη μια και εκτός από τη νίκη έχασε και τον Ιβοριανό Φρανκ Γκουέλα που τραυματίστηκε (υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και διάστρεμμα) και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας.
Στο μεταξύ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώτσιου που ούτε χθες έκανε προπόνηση μια και είναι τραυματίας. Θα φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου μάλλον την Πέμπτη.
Από κει και πέρα ένας τραυματισμός απασχολεί τον Κοτσόλη αλλά δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη.
Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ
Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας και μάλλον θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο εκτός έδρας στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Η οριστική απόφαση θα παρθεί σήμερα αλλά είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε μέχρι το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο μπορεί να έχει αποκτηθεί και ένα ακόμα στόπερ... Πληροφορίες αναφέρουν για προχωρημένες συζητήσεις...
 
    
  
 
 
 
   
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass