ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Δεν... τρομάζει η ΑΕΛ ΓΣ

* ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο «ΤΙΓΡΗΣ»

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2008 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Χωρίς... φόβο δείχνει να συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ ΓΣ παρά το γεγονός πως η χθεσινή παρουσία του Ολυμπιακού ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο γύρο της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα έκαναν το 5 στα 6 κερδίζοντας την ιταλική Αβελίνο με σκορ 91-66. Ο προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ (μαζί με όλο το τεχνικό τιμ), όπως και οι παίκτες είδαν τον αγώνα και γνωρίζουν πολύ καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Το μόνο συναίσθημα που δεν τους διακατέχει είναι το άγχος, αφού όλοι γνωρίζουν πως τα συγκεκριμένα ματς είναι εκτός στόχων (χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις όπως η νίκη των Τρικάλων επί του Πανιωνίου που μετά νίκησε τη Ρεαλ Μαδρίτης!) και έτσι όλοι όσοι θα αγωνιστούν θα κάνουν ότι μπορούν απέναντι σε παίκτες όπως ο Τσίλντρες.
ΕΚΤΟΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ
Δύο είναι οι παίκτες που δεν προπονήθηκαν ούτε και χθες και αυτοί είναι οι Παπακώστας και ο Καραδολάμης. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής πέρα από αυτούς τους δύο δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα και δίνει βάρος περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα και γι’ αυτό ενθαρρύνει συνεχώς τους παίκτες του που είναι και νεαροί στην ηλικία.
ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ... ΕΥΡΩΠΗ
Στην Ευρώπη ρίχνει ματιές η ΑΕΛ ΓΣ για τον ξένο πλέι μέικερ που ψάχνει. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα οι «βυσσινί» γλυκοκοιτάζουν έναν Αμερικανό με κοινοτικό διαβατήριο που παίζει μάλιστα και στην ευρωλίγκα. Οι έως τώρα εμφανίσεις του δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις της ομάδας του και δεν αποκλείεται να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Από κει και πέρα η ΑΕΛ ΓΣ περιμένει στη γωνία και αν χρειαστεί θα επέμβει.
ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Με τη νίκη της Καβάλας επί των Τρικάλων με 80-66 ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Έτσι η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
Παναθηναϊκός            15
Πανελλήνιος   15
Άρης   15
Ολυμπιακός   15
ΠΑΟΚ 12
ΑΕΚ    12
Ολύμπια         11
Μαρούσι         11
Κολοσσός Ρόδου     11
ΑΕΛ ΓΣ          10
Πανιώνιος       10
Καβάλα          10
Αιγάλεω         9
Τρίκαλα          9
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass