ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Έτοιμος και ο Σαρμιέντο

* ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΑΕ ΤΑ 500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2008 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Με πρωινή προπόνηση συνέχισε χθες την προετοιμασία της η ΑΕΛ, ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (15.00).
Το ευχάριστο για τον προπονητή των «βυσσινί» είναι ότι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα τόσο ο Ιγγλέσιας, όσο και ο Σαρμιέντο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμος, για τη μάχη της...πλατείας.
Επίσης και ο Μπουκουβάλας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, συμμετέχοντας κανονικά στην προπόνηση.
Έτσι μοναδική απουσία θα είναι αυτή του αμυντικού Ηλία Κώτσιου, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία και θα επανέλθει μάλλον στην αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Αλκαζάρ.
Κατά τα άλλα, μετά τη νίκη επί του Ηρακλή η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, με ένα ακόμη...τρίποντο.
Ιδανικά θα είναι για την ΑΕΛ να πετύχει ισάριθμες νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του πρώτου γύρου, κάτι που θεωρείται δύσκολο μεν αλλά σίγουρα όχι και ακατόρθωτο, καθώς η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και βρίσκει όπως φαίνεται, τον καλό της εαυτό.
Αναμφισβήτητα, ο Πανιώνιος στην έδρα του περιμένουμε να παρουσιασθεί δυνατός, όμως είναι ομάδα που έχει αδυναμίες και εάν τις εκμεταλλευθούν οι «βυσσινί», συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία, στο ενεργετικό τους.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά η λαρισινή ομάδα παρουσιάζεται φέτος πολύ καλή εκτός έδρας και αναμένεται ότι μαχητική θα είναι και στο Κυριακάτικο ματς, όπου θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ παραλαμβάνει τα 500 εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο και σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι σήμερα αναμένεται να παραληφθούν τα 500 εισιτήρια για τη θύρα 8 του Σταδίου Νέας Σμύρνης (στην τιμή των 15 ευρώ) που συμφωνήθηκε να της παραχωρηθούν για τις ανάγκες των φιλάθλων της ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.
Τα εισιτήρια θα διατεθούν με τη γνώριμη διαδικασία, δηλαδή κατά προτεραιότητα τους Συνδέσμους και όσα περισσέψουν από αύριο Παρασκευή 5/12 από το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας, «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1)»
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Ο προπονητής των «βυσσινί» Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, σήμερα Πέμπτη στη 1.15μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ, όπου θα αναφερθεί για το παιχνίδι της Κυριακής και πιθανόν σε μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, καθώς διάφορα ονόματα έχουν γραφτεί σε εφημερίδες και ακούγονται από τα ραδιόφωνα.
Το βέβαιο είναι ότι μετά τον Φρανκ Γκουέλα που εντυπωσίασε στην «πρώτη» του κόντρα στον Ηρακλή, η διοίκηση θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα με δύο-τρεις ακόμη αξιόλογους παίκτες.
ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ «MONSTERS» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Monsters» θα βρεθεί κοντά στην ομάδα, σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι της Α.Ε.Λ., και οργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8, τηλ. 2410/537.117), 7-10 μ.μ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass