ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

9492 τυχεροί για τον αγώνα με τον ΠΑΟ

* ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ * ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΛΟΡΑΝ ΡΟΜΠΕΡ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2008 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
Η Λάρισα έχει μπει στο ρυθμό του Σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού που θα γίνει στις 4.45 μ.μ.(«ζωντανό» από τον ALPHA) στο γήπεδο Αλκαζάρ και για τον οποίο σε Λαρισαίους φιλάθλους θα διατεθούν 9.492 και άλλα εξακόσια σε οπαδούς των φιλοξενουμένων.Το παιχνίδι αυτό θεωρείται αρκετά κρίσιμο για την ΑΕΛ που έχει τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη(έστω και αν θεωρούνται επιτυχίες οι εκτός έδρας ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη) και πλέον για να μπορέσουν οι «βυσσινί» να παραμείνουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας (φετινός στόχος) θα πρέπει να διεκδικούν τη νίκη σε κάθε αγώνα με οποιοδήποτε αντίπαλο.
Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα αν και πολυμετοχικός δεν έχει δείξει ότι είναι και... πολυαγωνιστικός μια και οι εμφανίσεις του είναι κατώτερες των χρημάτων που ξοδεύτηκαν για τις μεταγραφές.Από την άλλη η ΑΕΛ δεν δείχνει σταθερότητα στην απόδοσή της κάτι που φαίνεται και από τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα με κύριο στοιχείο τις εντός έδρας ήττες από την Ξάνθη και τον Πανθρακικό.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης στο παιχνίδι του Σαββάτου θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Βέμπερ, Μπένζα και Σερεμέτ ενώ σήμερα θα φανεί αν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Τάσος Κυριάκος. Επίσης θα μάθουμε πολλά από τα σχέδιά του στη σημερινή συνέντευξη τύπου που θα γίνει στη 1 μ.μ. στην αίθουσα τύπου του ΕΑΚ και θα αναφερθεί στην αναμέτρηση με την ομάδα που αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής.
 ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
 Ο Νίκος Νιόπλιας κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Ελβετίας, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (16:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ανάμεσά τους δύο παίκτες της ΑΕΛ τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο κα το Μιχάλη Μουκουβάλα. Οι παίκτες που συνθέτουν την αποστολή είναι οι Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Αποστολόπουλος (Ατρόμητος), Ανέστης Αργυρίου (Πανθρακικός), Βαγγέλης Γεωργίου (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Σάββας Γκέντζογλου (ΑΕΚ), Ελίνι Δημούτσος (ΟΦΗ), Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλής), Γιώργος Κατσικογιάννης (Λεβαδειακός), Βασίλης Κουτσιανικούλης (Εργοτέλης), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Λάρισα), Μανώλης Μονιάκης (ΟΦΗ), Νίκος Μπαμπανιώτης (Παναιτωλικός), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Λάρισα), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Θανάσης Παπάζογλου (Αρης), Βασίλης Πλιάτσικας (ΑΕΚ), Παντελής Ριζογιάννης (Ξάνθη), Γιώργος Σιάκας (Πανσερραϊκός), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος) και Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός).
 Η ομάδα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα (12:00) σε αθηναϊκό ξενοδοχείο και αργότερα (16:00) θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Την Τρίτη οι διεθνείς θα προπονηθούν (11:30) στο «Απόστολος Νικολαϊδης».
 ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Γάλλος παίκτης της ΑΕΛ Λοράν Ρομπέρ για την αργοπορία του να επιστρέψει μετά την άδεια που πήρε από τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη αφού στην απολογία του δεν έπεισε τους διοικούντες της Λαρισινής ομάδας για τους λόγους της καθυστέρησης. Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε είναι 15000 ευρώ σύμφωνα με διοικητικούς κύκλους της ομάδας ενώ άλλες πηγές ανέφεραν για 20000 ευρώ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δε θέλει να διαρρεύσει το ύψος του προστίμου που το θεωρεί εσωτερική υπόθεση.
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ολοκληρώθηκε χθες η προθεσμία προτεραιότητας για τους κατόχους διαρκείας και από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται ελεύθερα για το κοινό, από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν εξής:
Θύρα 3 : 75 ευρώ
Θύρα 2 : 40 ευρώ
Θύρα 4 : 40 ευρώ
Θύρες 10 Α & 10 Β: 30 ευρώ
Θύρες 6 & 7: 18 ευρώ
 ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
 Επίσης, γίνεται γνωστό ότι για λόγους ασφαλείας η Παιδική Κερκίδα στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεν θα λειτουργήσει στον γνωστό χώρο του Σταδίου Αλκαζάρ. Τα παιδιά που έχουν δικαίωμα εισόδου στην Παιδική Κερκίδα θα φιλοξενηθούν σε τμήμα της Θύρας 4 του σταδίου.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass