ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ (17:00)

Κρίσιμη μάχη για την παραμονή

* Σήμερα θα γίνει πρωινή προπόνηση στο στάδιο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2015 13:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η αγωνία χτυπάει… κόκκινο στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, η οποία μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο υποβιβασμού.

Γι' αυτό τον λόγο το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο στο στάδιο Αλκαζάρ αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι «κυανέρυθροι» για να ελπίζουν πρέπει πάση θυσία να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα περιπλέξει πολύ τα πράγματα και οι ελπίδες για τη σωτηρία θα μειωθούν σημαντικά.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η τεχνική ηγεσία, που ευελπιστούν ότι αυτή τη φορά η τύχη δεν θα τους γυρίσει την πλάτη και θα πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που επιζητεί.

Πρόκειται λοιπόν για μια κρίσιμη συνάντηση, στην οποία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ώστε ο Τύρναβος να κάνει μια επανεκκίνηση και να δώσει με πιο πολλές δυνάμεις τη μάχη της σωτηρίας, που εξαρχής φαινόταν ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Γι' αυτό καλούνται και οι φίλαθλοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να γίνουν αρωγοί προκειμένου ο Τύρναβος και του χρόνου να αγωνίζεται στη Β' Εθνική κατηγορία.

*Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα και ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης βλέπει με ικανοποίηση ότι είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση το πρωί στο στάδιο Αλκαζάρ και ο προπονητής θα καταλήξει στην ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει κόντρα στη Ζάκυνθο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Ο Ανανίας Φωτιάδης από τον Σύνδεσμο Σερρών ορίσθηκε να διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλει άουτ της Β' Εθνικής κατηγορίας. Συνεργάτες του θα είναι ο Νικόλαος Σάββας από τον ίδιο Σύνδεσμο και ο Κωνσταντίνος Κατσικογιάνννης (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Σωσώνης (Φθιώτιδας).

Αναλυτικά οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής των play out, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Μαίοιυ, έχουν ως εξής:

ΒΟΡΑΣ

-Αναγέννηση Κ. - Αγροτικός Αστέρας (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας): Σελεμίδης (Πέλλας), Σίπκας (Πέλλας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής),

4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ.Πέτρος Δροσινός (Χαλκιδικής).

-Αιγινιακός - Πιερικός (17:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης») : Σκουλάς (Θεσσαλίας), Κουρέντας, Νταλούκας (Τρικάλων),

4ος Τίκας (Καρδίτσας), παρ.Αστέριος Νίτσας (Λάρισας)

-Τύρναβος 2005 - Ζάκυνθος (17:00, Αλκαζάρ) : Φωτιάδης (Σερρών), Σάββας (Σερρών), Κατσικογιάννης (Μακεδονίας), 4ος Σωσώνης (Φθιώτιδας), παρ.Πέτρος Δροσινός (Δράμας)

ΝΟΤΟΣ

-Ηρακλής Ψαχνών - Ερμιονίδα (17:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών): Φουκάκης (Ηρακλείου), Κουράκης (Ηρακλείου), Νικολαδός (Αθηνών),

4ος Καρυοφύλλης (Πειραιά), παρ.Γρηγόρης Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας )

-Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου) : Μπλούνας (Φθιώτιδας), Μπαμπάς (Αθηνών), Δουδούμης (Φθιώτιδας), 4ος Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ.Αθανάσιος Νικολάου (Θεσπρωτίας)

-Επισκοπή - Καλλιθέα (17:00, Δημ. Στάδιο Γάλλου): Τσαμούρης (Πειραιά), Καλφάκης (Χανίων), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος Ντοκάκης (Χανίων), παρ.Δημήτρης Καλύβας (Βοιωτίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass