ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Νοκ άουτ τέθηκαν Κυριάκος και Βέμπερ

* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2008 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
Με δυο σημαντικές απουσίες, η Α.Ε.Λ. θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο στάδιο Αλκαζάρ (16.45), τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, στη Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν, ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός Τάσος Κυριάκος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, ενώ ο Γερμανός αμυντικός Κρίστιαν Βέμπερ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αμφότεροι θα μείνουν εκτός για διάστημα 10 ημερών περίπου.Έτσι, εκτός από τους μόνιμους απόντες (Μπένζα, Σέρεμετ), προστέθηκαν και δυο ακόμη παίκτες, που δεν θα έχει στη διαθεσή του ο τεχνικός των «βυσσινί», Μαρίνος Ουζουνίδης.
Μάλιστα επειδή κάλυπταν τη δεξιά πλευρά της άμυνας-κυρίως ο Βέμπερ- ο προπονητής της λαρισινής ομάδας αναζητεί τον αντικαταστάτη του, που ίσως και να είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, κάτι που θα αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.
Χθες, έγινε πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ξεκουράζει τους βασικούς του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Εργοτέλη. Η ΑΕΛ θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει Παναθηναϊκού με πρωινές προπονήσεις μέχρι και αύριο Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει το χαλάρωμα πριν από το ματς του Σαββάτου.
 
ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
 
Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο Αλκαζάρ, που αναμένεται να είναι κατάμεστο από φιλάθλους, οι οποίοι σε ένα ακόμη παιχνίδι θα δείξουν την αγάπη τους για τη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου.
Ο κόσμος θέλει νίκη που αγνοεί η ομάδα, καθώς τελευταία φορά που κέρδισε για το πρωτάθλημα, ήταν στις 4 Οκτωβρίου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου έκανε τη μεγάλη ανατροπή και από 1-3, επικράτησε του αντιπάλου της με 4-3.
Ευελπιστεί να δει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της Α.Ε.Λ. και να πανυγηρίσει μια σημαντική επιτυχία, κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αναμφίβολα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στα δύσκολα η ομάδα τα καταφέρνει πολύ καλά και μακάρι να κατακτήσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα την οδηγήσει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
*Εν τω μεταξύ, μέχρι και σήμερα οι κάτοχοι διαρκείας διατηρούν προτεραιότητα αγοράς ενός εισιτηρίου με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας. Από αύριο και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου η διάθεση θα συνεχιστεί ελεύθερα για το κοινό.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 
Σήμερα και ώρα 7 μ.μ., στο επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ, VISSINISTORE (Μανωλάκη 1-3), θα πραγματοποιηθεί από αγαπημένους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, σ’ ένα ξεχωριστό event, η κλήρωση των 10 εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 10Α–WIND του Σταδίου Αλκαζάρ, για τους αναγνώστες του 20ού τεύχους του «The Official», το οποίο κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.
Για να συμμετάσχει κάποιος στη μεγάλη κλήρωση δεν έχει παρά να προμηθευτεί το συγκεκριμένο τεύχος από τους χώρους πώλησης περιοδικού Τύπου και:
 Α) Να κόψει το κουπόνι που βρίσκεται στη βάση της σχετικής σελίδας του περιοδικού
Β) Να συμπληρώσει τα στοιχεία που χρειάζονται και
Γ) Να καταθέσει το κουπόνι στην κληρωτίδα που περιμένει στο Vissini Store
 Οι τυχεροί θα παρακολουθήσουν δωρεάν όλους τους υπόλοιπους επίσημους και φιλικούς αγώνες της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ (αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 15/11), παραλαμβάνοντας άμεσα την κάρτα διαρκείας και το Year Book της περασμένης περιόδου, από τα χέρια των Μάτσεϊ Ζουράφσκι, Ηλία Κώτσιου και Φακούντο Πάρα.
 Τα 10 εισιτήρια διαρκείας είναι μια super προσφορά των εταιριών: FORD ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (αντιπροσωπεία αυτοκινήτων), TexnostyleS.A. (κατασκευαστική εταιρία), Μπότης Alumil (συστήματα αλουμινίου), Βασδαβάνος (οίνοι – αποστάγματα), ONSTAGE (HARLEYDAVIDSON και GAS), Κολοβέτσιος (δερμάτινα – Μανδηλαρά 19), PEPER (αξεσουάρ – ρούχα), BODYSCIENCE (γυμναστήριο), AUTODREAM (εμπορία αυτοκινήτων) και Δημήτρης Μόρας (πρακτορείο ΟΠΑΠ).
 Ταυτόχρονα, όσοι παρευρεθούν στην ανοιχτή αυτή εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παίκτες της ομάδας, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να δουν από κοντά την εμπλουτισμένη σε προϊόντα μπουτίκ, η οποία φέρει από φέτος τη σφραγίδα της «Adidas».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass