ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ-ΤΙΤΑΝΕΣ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

* Θα διεξαχθεί για ένα τριήμερο στο Κολυμβητήριο (Αλκαζάρ)

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2015 12:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

Στο Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας (Αλκαζάρ) και από την 8η μέχρι και την 10η Μαΐου 2015 φιλοξενείται το κορυφαίο για την Τεχνική Κολύμβηση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 2015 (OPEN) με τη συμμετοχή 25 Συλλόγων από όλη την Ελλάδα και 210 αθλητών. Η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN 2015 έχει ανατεθεί από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) στον «Α.Ο. Λαρισαϊκό – Τιτάνες» και διεξάγεται με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων.

Ο «Α.Ο. Λαρισαϊκός– Τιτάνες», συμμετέχει στη διοργάνωση με 15 αθλητές και αθλήτριες, που έχουν επιτύχει συνολικά 65 όρια.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και στόχος είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό το ιδιαίτερα εντυπωσιακό άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης, το οποίο θεωρείται η εξέλιξη της κλασικής κολύμβησης και συνδυάζει μεγάλη ταχύτητα και δύναμη.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται για τις πρωινές αγωνιστικές ενότητες από 09.00 π.μ. και για τις απογευματινές αγωνιστικές ενότητες από 17.00. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 17.00 με προσέλευση επισήμων και παρέλαση των ομάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass