ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ «16» ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΕΣ

Μεγάλη πρόκριση για Κουτρουμανίδου - Τσαρτσιάνη

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2008 21:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:29
Την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ Γυναικών πανηγύρισαν οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη, παρά την ήττα τους από το γερμανικό δίδυμο των Γκόλερ/Λούντιβιγκ με 2-0 σετ (24-22, 21-12), στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του Δ΄ ομίλου.
Κουτρουμανίδου: «Είμαι ευχαριστημένη από την πρόκριση, αφού αυτός ήταν ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή. Σήμερα, όμως, δεν πήγαμε καθόλου καλά. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και οι αντίπαλοί μας άξια έφτασαν στη νίκη. Δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση στην επόμενη φάση. Ο καιρός ήταν πολύ κακός κι αυτό δυσκόλευε τις προσπάθειές μας».
Τσιαρτσιάνη: «Δεν ήταν καθόλου καλή η εμφάνισή μας. Ειδικά στο δεύτερο σετ, ήμασταν πολύ κακές. Δεν παρατήσαμε το ματς στο δεύτερο σετ, αφού δεν ξέραμε ότι έχουμε προκριθεί. Το μάθαμε μόλις τελείωσε ο αγώνας. Η βροχή κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα, αφού η μπάλα γλιστράει και γίνεται πάρα πολύ βαριά. Βέβαια, οι συνθήκες ήταν ίδιες και για τις δύο ομάδες, δεν ήμασταν οι μόνες που επηρεάστηκαν».
ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΕΣ
Μια πανίσχυρη ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Τσιαρτσιάνη και της Θάλειας Κουτρουμανίδου, στη φάση των 16 του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ.
Η Νάταλι Κουκ και η Τάμσιν Μπάρνετ από την Αυστραλία θα αντιμετωπίσουν την ελληνική ομάδα, καθώς κατέλαβαν την πρώτη θέση του 3ου ομίλου και εξ ορισμού «διασταυρώθηκαν» με την τρίτη του 4ου. Ο ορισμός ίσχυε μόνο για τις ομάδες που προκρίθηκαν ως καλύτερες τρίτες των ομίλων. Για τις υπόλοιπες θα διεξαχθεί κλήρωση το βράδυ.
Με τρεις νίκες στο Πεκίνο και έχοντας χάσει μόνο ένα σετ, οι Αυστραλές βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί για μια θέση στο βάθρο. Άλλωστε, η Κουκ είναι «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ (2000) και χάλκινη στην Ατλάντα (1996), ενώ στην Αθήνα είχε κατακτήσει την 4η θέση.
«Eίναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ. Έχει κάνει ζευγάρι με μία άλλη κοπέλα, την Μπαρνέτ, που είναι πανύψηλη. Στον όμιλό τους νίκησαν και τις Βραζιλιάνες (Ανα Πάουλα/Λαρίσα) και δείχνουν ότι βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση».
«Εμείς, αν παίξουμε όπως στα δύο πρώτα ματς, ίσως καταφέρουμε να κάνουμε την έκπληξη. Αν παίξουμε όπως σήμερα, δεν έχουμε καμία τύχη».
«Ζευγάρια όπως οι Αυστραλές δεν κάνουν πολλά λάθη και παράληλα δεν συγχωρούν αυτά των αντιπάλων τους» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μανώλης Ρουμελιώτης, και πρόσθεσε: «Πάντως, η Μαρία και η Θάλεια εκπλήρωσαν το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή, με την πρόκριση στις 16 των Ολυμπιακών Αγώνων. Από εδώ και στο εξής, οτιδήποτε πετύχουμε, είναι κάτι επιπλέον». Η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τις Κουκ/Μπαρνέτ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, καθώς το πρόγραμμα καταρτίζεται -για τηλεοπτικούς λόγους- με βάση τις κινεζικές ομάδες. Οι αναμετρήσεις της φάσης των 16, πάντως, διεξάγονται σήμερα και αύριο, με ώρα έναρξης τις 04:00.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass