ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ Ο... ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Η ΑΕΛ Γ.Σ. παίρνει Λαμπρόπουλο

* ΕΠΑΙΖΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2008 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:29
Ο... πρώτος μεταγραφικός κύκλος για την ΑΕΛ Γ.Σ. δείχνει να κλείνει με την απόκτηση του Φώτη Λαμπρόπουλου, που προτιμήθηκε από τον τεχνικό Βαγγέλη Αλεξανδρή έναντι του Μπρόζου (υψηλά οικονομικά ανταλλάγματα) και του Σκορδίλη (ο Άρης θα ανακοινώσει τις προθέσεις για τον παίκτη αρχές Σεπτεμβρίου). Και μιλάμε για τον πρώτο μεταγραφικό κύκλο, γιατί αρχές Σεπτεμβρίου θα ανοίξει και δεύτερος με την απόκτηση δύο ακόμα παικτών.
Ο ύψους 2.06 25χρονος παίκτης (γεννήθηκε 11 Σεπτεμβρίου 1983), προφορικά συμφώνησε με τη λαρισινή ομάδα και αναμένεται να στείλει σήμερα υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.
Ο Λαμπρόπουλος έπαιζε πέρυσι στην Α2 Ισπανίας και συγκεκριμένα στην Τενερίφη, όπου σε 39 παιχνίδια που έπαιξε είχε μέσο 7,6 πόντους (79% στις βολές, 57% στα δίποντα και 35% στα τρίποντα) και 4,3 ριμπάουντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απολλωνιάδα Πατρών (Γ’ εθνική) για να πάει μετά στην ισπανική ομάδα τοπικής κατηγορίας Αρακένα-Ποντς.
Στη συνέχεια έπαιξε έξι παιχνίδια στην Α1 Ισπανίας (Γκραν Κανάρια) για να αρχίσει μετά μια καριέρα στην Α2 στις ομάδες Ταραγόνα, Χοσπιταλετ και πέρυσι στην Τενερίφη.
Την καλύτερη χρονιά στην Ισπανία την έκανε την περίοδο 2006-2007, όπου με την Χοσπιταλέτ σε 33 παιχνίδια είχε 10,5 πόντους μέσο όρο και 5,5% ριμπάουντ. Διακρίνεται για το πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση.
Ο παίκτης προπονείται αυτή την περίοδο με τον Απόλλωνα Πατρών (Πατρινός στην καταγωγή), ενώ πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε την κόρη του Πατρινού αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Γιαννουλάκη.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η «ΠΡΩΤΗ»
Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΛ Γ.Σ. για τη νέα περίοδο, από την οποία θα απουσιάζουν πιθανότατα οι δύο Αμερικανοί Φράνσις και Πράις.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Λιτόχωρο Πιερίας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass