ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Σήμερα θα γνωρίζει η Α.Ε.Λ. για το Ρουμάνο Τσέρνατ

* ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ * ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Σήμερα θα γνωρίζει η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για τον 29χρονο Ρουμάνο διεθνή Φλορίν Τσέρνατ (10.03.1980) που αγωνιζόταν στη Χάιντουκ Σπλιτ και ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου, κατά πόσο είναι σε θέση να φορέσει τη «βυσσινί» φανέλα τη νέα σεζόν.
Ο Φλορίν Τσέρνατ επρόκειτο να είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Ντινάμο Κιέβου χθες βράδυ, καθώς οι Ουκρανοί δεν τον υπολογίζουν για το νέο πρωτάθλημα.
Οι απαιτήσεις του προέδρου τού συλλόγου, Ιγκόρ Σούρκις, για τον Τσέρνατ υπολογίζονται στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ (2 εκατομμύρια δολάρια), όμως είναι πολύ πιθανό να πέσουν.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι «βυσσινί» τού έκαναν μια πολύ καλή πρόταση και παρά το γεγονός ότι η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη διότι τα οικονομικά δεδομένα είναι μεγάλα, υπάρχουν πολλές ελπίδες για να αποκτηθεί.
Η Π.Α.Ε., λοιπόν, τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή και περιμένει να δοθεί το πράσινο φως, για να έρθει ο αριστεροπόδαρος μέσος που θα κάνει τη διαφορά, στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Σε κροατική ιστοσελίδα υπάρχει σχετικό δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Λάρισα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Φλορίν Τσέρνατ. Όπως αναφέρεται στο άρθρο, απομένουν λεπτομέρειες για να φορέσει τα «βυσσινί» ο Ρουμάνος, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Χάιντουκ Σπλιτ, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Σημειώνεται ότι η Α.Ε.Λ. έχει ήδη βρει τη «χρυσή» τομή με την Ντινάμο Κιέβου και πως αυτό που απομένει είναι να περάσει ο Τσέρνατ από ιατρικές εξετάσεις, για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί». Η ουκρανική ομάδα δεν υπολογίζει τον 29χρονο Ρουμάνο για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά στη Χάιντουκ, είχε οψιόν για να τον αγοράσει, αλλά έπρεπε να καταβάλει ως τις 15 Ιουνίου κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια.
Οι Κροάτες σημειώνουν ακόμα ότι θα μπορούσε ο παίκτης να επιστρέψει του χρόνου στη Χάιντουκ, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του, αλλά η Α.Ε.Λ. κινήθηκε γρήγορα και έχει το προβάδισμα για να τον αποκτήσει. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι θα συναντήσει στην Ελλάδα τον Άντε Ρουκάβινα, με τον οποίο ήταν πέρσι συμπαίκτες στη Χάιντουκ Σπλιτ.
Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός για να καταλήξει στην Α.Ε.Λ., την οποία γνωρίζει λόγω Σέρμπαν, που έκανε τις καλύτερες συστάσεις για τη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Εν τω μεταξύ, μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν οι παίκτες της Α.Ε.Λ., σήμερα στις 8.30 π.μ. επιστρέφουν στις προπονήσεις, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του προπονητηρίου τής ομάδας στα Δένδρα.
Ακολούθως, στις 4 το απόγευμα, η αποστολή θα αναχωρήσει από το στάδιο Αλκαζάρ για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει, πριν πετάξει στις 11.20 το πρωί αύριο Κυριακή από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για το Μιλάνο. Από εκεί η αποστολή των «βυσσινί» θα μεταβεί οδικώς στη Ρίβα Ντελ Γκάρντα, για τη συνέχεια της προετοιμασίας της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα 11/8.
Εκτός σοβαρού απροόπτου, η πρώτη φιλική αναμέτρηση επί ιταλικού εδάφους θα διεξαχθεί στις 5/8 και ώρα 5 μ.μ. τοπική, με αντίπαλο την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, στο γήπεδο της Ρίβα Ντελ Γκάρντα. Θα ακολουθήσει ο φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Παλέρμο, στις 7/8 και ώρα 5 μ.μ. (τοπική), στο γήπεδο του Τρέντο. Όσο για το τελευταίο φιλικό ματς στην Ιταλία, θα διεξαχθεί στις 10/8 με αντίπαλο την Κάλιαρι, σε γήπεδο και ώρα που θα ορισθούν προσεχώς.
Να σημειώσουμε ότι την αποστολή θα ακολουθήσουν στην Ιταλία και οι τρεις υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές ο Παστόρ, ο Ααράμπ και ο Βράνιτς, ανεξάρτητα εάν δεν έχουν υπογράψει ακόμη, κάτι που πιθανότατα θα γίνει μετά την επιστροφή τής ομάδας.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ
Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος θα αναχωρήσει για την Ιταλία την ερχόμενη Τρίτη 5 Αυγούστου, όπου και θα παρακολουθήσει τα φιλικά παιχνίδια της λαρισινής ομάδας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.1964, με πάγια διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, ανακοινώνει τα εξής:
Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι έχουν προβεί σε δέσμευση θέσης για αγορά εισιτηρίου διαρκείας με Α.Ε.Λ. VISA (κι έχει εγκριθεί η σχετική αίτηση), να σπεύσουν στα γραφεία τής Π.Α.Ε. για τη μετατροπή της δέσμευσής τους σε πώληση, ως τη Δευτέρα 11/8, προκειμένου - για τη διευκόλυνση τους - να παραλάβουν έγκαιρα την κάρτα διαρκείας, πριν την έναρξη των φιλικών και επίσημων αγώνων της ομάδας μας στο στάδιο Αλκαζάρ.
Τα γραφεία της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 παραμένουν ανοιχτά καθημερινά από 10 π.μ. – 5 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), για τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και την εξυπηρέτηση των ήδη κατόχων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass