ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΦΡΑΝΣΙΣ, ΠΡΑΪΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑ

Τριπλό... χτύπημα από την ΑΕΛ ΓΣ

* ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2008 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Αυτό που όλοι λίγο έως πολύ περίμεναν έπραξε χθες η ΑΕΛ ΓΣ καθώς προχώρησε στην ανακοίνωση συνεργασίας με τρεις παίκτες. Οι δύο είναι καινούριοι και πρόκειται για τους Αμερικανούς Φράνσις και Πράις ενώ, ο τρίτος είναι γνώριμος από πέρυσι και πρόκειται για τον σέντερ Παναγιώτη Καραβανά.
Ο Τορίν Φράνσις είναι γεννημένος στην Βοστόνη στις 26/6/1983 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, ενώ έχει ύψος 2.10 μ. Ο υψηλόσωμος Αμερικανός αγωνίστηκε πέρσι στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Καντού έχοντας μ.ο. 9.9 πόντους και 6.7 ριμπάουντ. Τις σεζόν 2002 έως 2006 αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το Νοτρ Νταμ όντας βασικός στην πεντάδα. Μάλιστα τη σεζόν 2005-2006 αγωνίστηκε σε 30 αγώνες έχοντας μ.ο. 11.6 πόντους και 9.4 ριμπάουντ. Επίσης, το 2006 συμμετείχε στα καμπ του Πόρτσμουθ και του Ορλάντο με το Μαϊάμι και το καλοκαίρι του 2007 ήταν στο Λας Βέγκας, λαμβάνοντας μέρος στο σάμερ λιγκ με τη Βοστόνη.
Σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή του πορεία, ξεκίνησε με την Κάπο Ντι Ορλάντο έχοντας μ.ο. 6.6 πόντους και 5.0 ριμπάουντ. Τέλος, την περσινή σεζόν (2007-2008) με την φανέλα της Καντού είχε 9.9 πόντους και 6.7 ριμπάουντ. Επίσης, στα δίποντα είχε ποσοστό ευστοχίας 61.6 %.
Ο Μπρους Πράις είναι γκαρντ, έχει ύψος 1.91μ. και είναι γεννημένος το 1983. Πρόκειται για απόφοιτο του Κολεγίου του Τενεσί. Την περσινή χρονιά είχε συμμετοχή με την ομάδα του κολεγίου του έχοντας σημειώσει 562 πόντους, μάζεψε 151 ριμπάουντ και μοίρασε 160 ασίστ.  
Ο τρίτος αθλητής που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΛ είναι ο Παναγιώτης Καραβανάς ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει για έναν χρόνο ακόμη τη βυσσινί φανέλα. Ο Παναγιώτης Καραβανάς είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1984, έχει ύψος 2.13μ. και η πρώτη του ομάδα ήταν η Α.Ε. Ηρακλείου. Στα 18 του χρόνια πήρε μεταγραφή για τον Ηλυσιακό και έπειτα μετακόμισε στον Άρη, απ' όπου μεταπήδησε πέρσι στην ΑΕΛ και παραμένει για έναν ακόμη χρόνο.
ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ...
Πλέον αυτό που απομένει είναι να αποκτηθεί και ένα γνήσιο ταλέντο από την ΑΕΛ ΓΣ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σλούκα. Ο παίκτης που έχει ήδη πει το «ναι» στους ανθρώπους της ομάδας αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του (που μπορεί να είναι και πενταετούς διάρκειας) μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Εφήβων που χθες πέρασε πανηγυρικά στην ημιτελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εκτός όμως από τον Σλούκα αναμένεται να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης με εμπειρία στην Α1.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass