ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ 24ΩΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

Ήρθαν χθες, φεύγουν αύριο

* ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΤΟΡ, ΑΑΡΑΜΠ ΚΑΙ ΒΡΑΝΙΤΣ * ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2008 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Στη βάση τους επέστρεψαν χθες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. μετά από διάστημα 17 ημερών στο Καρπενήσι όπου ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των «βυσσινί». Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε σήμερα ρεπό στους παίκτες του οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο το πρωί, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου των Δένδρων. Η παραμονή των ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Λ. στη Λάρισα θα είναι πολύ σύντομη αφού η αποστολή των «βυσσινί» αύριο το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει και στις 11.20 το πρωί της Κυριακής θα «πετάξει» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Μιλάνο. Από κει, θα μεταβεί οδικώς στη Ρίβα Ντελ Γκάρντα όπου θα καταλύσει. Η λαρισινή αποστολή θα επιστρέψει από τη γειτονική χώρα τη Δευτέρα 11 Αυγούστου.
Οι πρώτες εκκρεμότητες για την Α.Ε.Λ. είναι να διευθετηθεί το θέμα του Ρουμάνου Μάριους Παστόρ ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς καθώς επίσης και οι περιπτώσεις των Ααράμπ και Βράνιτς.
«Δουλέψαμε πολύ καλά. Τα παιδιά κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια και συνεχίζουμε. Τώρα περνάμε σε άλλη φάση, στο μοντάρισμα» δήλωσε ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, Γιώργος Καραγιάννης κάνοντας μια σύντομη αποτίμηση των πεπραγμένων στο Καρπενήσι και συνέχισε:
«Στα φιλικά θέλαμε να δούμε πώς αντιδρούν οι παίκτες και τι βαθμό προσαρμογής έχουν. Είδαμε πάρα πολλά πράγματα που μας ενδιέφεραν και προχωράμε στο επόμενο στάδιο το οποίο θα είναι και το τελικό και το πιο ουσιαστικό».
Σε ερώτηση για το τι έχει αποφασιστεί με τους υπό δοκιμή παίκτες, ο Γιώργος Καραγιάννης απάντησε:
«Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι. Τα παιδιά έχουν δείξει τον καλό τους εαυτό και ότι είναι καλοί παίκτες. Από κει και πέρα θα αποφασίσουν ο προπονητής και η διοίκηση».
ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα των παικτών σχετικά με την πρώτη φάση της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι. Σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι από τη δουλειά που πραγματοποίησαν όλο αυτό το διάστημα τονίζοντας ωστόσο ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα και ότι χρειάζεται δουλειά ακόμα προκειμένου η ομάδα να φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα. Ας δούμε τι είπαν λίγο μετά την άφιξή τους στο στάδιο Αλκαζάρ:
Ηλίας Κυριακίδης: «Αυτήν την περίοδο κουραζόμαστε, πάντα, πολύ. Δουλεύουμε αρκετά στη φυσική κατάσταση. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική τακτική και λίγο λιγότερο στην επιθετική αλλά έχουμε ακόμα αρκετές ημέρες ώστε να βελτιωθούμε και στα δύο κομμάτια».
- Ποιο το μήνυμά σου στον κόσμο της Λάρισας;
«Ο κόσμος πρέπει να έχει απαιτήσεις πάντα, να μην εφησυχάζει, απλά χρειάζεται και κατανόηση γιατί η ομάδα φέτος είναι τελείως διαφορετική με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Καλή θέληση να υπάρχει και να έχουμε δύναμη και υγεία».
 Γιώργος Φωτάκης: «Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά καθ’ όλο το διάστημα στο Καρπενήσι. Δώσαμε κάποια φιλικά όμως τ’ αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε καθώς σε κάθε παιχνίδι έχουμε στόχο να κερδίζουμε. Είναι ωστόσο πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα και θέλω να πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι».
 Μιχάλης Μπουκουβάλας: «Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Όλα τα παιδιά δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Αν και δεν πήγαμε όπως όλοι περιμέναμε στα φιλικά πιστεύω ότι κρατάμε τα θετικά στοιχεία και είμαστε έτοιμοι να βελτιώσουμε τα ελαττώματα που παρουσιάσαμε ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».
 Μάριους Παστόρ: «Η Λάρισα είναι μια πολύ καλή ομάδα και πραγματικά γίνεται πολύ καλή δουλεία. Ευελπιστώ να συμφωνήσουμε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και να υπογράψω σύντομα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass