ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ., ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Άνετη παραμονή και καλό ποδόσφαιρο

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΜΥΛΟ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2008 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
 
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και αρκετών φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Αχιλλέα Φαρσάλων στο δημοτικό στάδιο της πόλης.Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Φαρσάλων ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αθαν. Πατσιούρας, ο οποίος παρουσίασε και τα φετινά αποκτήματα και ευχήθηκε σ’ όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Κατόπιν ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Μιχάλης Μπίζιος, αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του περιφερειακού πρωταθλήματος και ζήτησε από όλους συνέπεια στις προπονήσεις ώστε ο Αχιλλέας Φ. να πετύχει τους στόχους του.
Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του κ. Μιχάλη Μπίζιου και στη συνέχεια έγινε το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο πήραν μέρος παλιοί και νεοαποκτηθέντες παίκτες, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας απέκτησε χθες τον Μόσιο από το Ριζόμυλο.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Πολλά τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο έμψυχο υλικό τού Αχιλλέα Φαρσάλων και αναμένεται να βοηθήσουν την προσπάθεια του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται μέχρι τη λήξη των μεταγραφών άλλες 3-4 μεταγραφές ποδοσφαιριστών.
Συγκεκριμένα, μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι εξής ποδοσφαιριστές:
Ζαραμπούκας (Ταυρωπός), Ζάρρας (Α.Ο. Καρδίτσας), Τσιαντούλας (Αστέρας Καρδίτσας), Νούσιας, Μακρυγιάννης (Θησέας Αγριάς), Βαρελάς (Ναρθάκι), Παπαευαγγέλου (ομάδα Τρικάλων), Κουντούρης (Ρήγας Φεραίος), Ατόσογλου (Αναγέννηση Φ.), Πατσιούρας, Κουτσοκέρας, Καραμπέρης (Α.Ε. Φαρσάλων), Φλωρίνης (Μελιβοία), Μόσιος (Ριζόμυλος).
ΕΜΕΙΝΑΝ
Από το ρόστερ της περσινής χρονιάς θα προσφέρουν και πάλι τις υπηρεσίες τους οι εξής: Τάντος, Θεοδωρόπουλος, Μπ. Παπαδημητρίου, Μπένος, Ζητούνης.
ΕΦΥΓΑΝ
Φαρμάκας, Παπαποστόλου, Σμέτης, Οικονόμου, Ηλ. Παπαδημητρίου, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, Αναστασίου, Τσιρογιάννης, Ρόβας, Τσουρέλης, Χάνος, Γούλας, Καραγιώργος, Ζαβλανός, Χαχμπατζίδης, Καρακίτσος, Γκαραβέλας, Παπαγεωργίου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
- Αθανάσιος Πατσιούρας (πρόεδρος): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Πήραμε καλούς ποδοσφαιριστές και μαζί μ’ αυτούς που έμειναν πιστεύω ότι θα κάνουμε μια αξιόλογη χρονιά. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειές μας».
- Στέλιος Αποστόλου (αντιπρόεδρος): «Καλωσορίζω όλους τους ποδοσφαιριστές και τους εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ανανεωθήκαμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι μια καλή πορεία».
- Μιχάλης Μπίζιος (προπονητής): «Ανανεωθήκαμε κατά 90%. Πήραμε πολύ καλούς παίκτες, νέους και έμπειρους, με φιλοδοξίες και θέλω να διαβεβαιώσω τον φίλαθλο κόσμο ότι θα προσφέρουμε καλό θέαμα και θα πετύχουμε τους στόχους μέσα από σκληρή δουλειά».
- Νίκος Θεοδωρόπουλος (αρχηγός της ομάδας): «Καλωσορίζω όλα τα παιδιά ως αρχηγός της ομάδας. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό και θα το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Από την πλευρά μου θα αγωνιστώ για να πετύχει ο Αχιλλέας Φαρσάλων τους στόχους του, που είναι η άνετη παραμονή».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass