ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ

Αποχώρησε και ο Ταϊανάν Βέλκερ

*ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΝΙΤΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2008 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Εξελίξεις είχαμε χθες στο Καρπενήσι στην προετοιμασία της ΑΕΛ και όσον αφορά στους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ταϊανάν Βέλκερ ζήτησε από την ΠΑΕ να του απαντήσει εάν επιθυμεί να τον αποκτήσει, καθώς του έγινε πρόταση και από άλλη ομάδα.
Οι «βυσσινί» του απάντησαν, ότι δεν είναι σε θέση να αποφασίσει το προπονητικό τιμ αυτή τη στιγμή, διότι ήθελε να τον δει σε προπονήσεις και σε άλλα φιλικά.
Εκείνος δεν δέχθηκε να παραμείνει κι άλλο και αποχώρησε από το Καρπενήσι.
Ετσι παραμένουν υπό δοκιμήν ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Αλταμίρ Μαντιμπέλερ, ο Κροάτης γκολκίπερ Τόμισλαβ Βράνιτς, ο Ρουμάνος αριστερός μέσος Μάριους Παστέρ και ο Μαροκινός στόπερ Ααράμπ, που εκτός απροόπτου φαίνεται ότι θα υπογράψει στη λαρισινή ομάδα.
Όσον αφορά στον Βράνιτς, εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης με την ομάδα του και ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή του.
Ο Κροάτης πορτιέρο θα παίξει και στο αυριανό φιλικό με τη Ρόδο, λόγω και του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Στέφανος Κοτσόλης, με τους κοιλιακούς, όπου έχει σφίξιμο.
Χθες οι παίκτες ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο κάνοντας σάουνα και υδρομασάζ.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.
ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Για τρεις μεταγραφές κινείται ουσιαστικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς θέλει να αποκτηθούν τερματοφύλακας, αριστερό χαφ, διότι ο Αλεξάνδρου όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται και μεσοεπιθετικός.
Οι προσπάθειες εντείνονται μέρα με τη μέρα, ώστε να είναι πλήρες το ρόστερ μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, όπου οι «βυσσινί» θα ταξιδέψουν για την Ιταλία και θα δώσουν μια σειρά από δυνατά φιλικά παιχνίδια.
Εκεί μάλλον θα χρησιμοποιηθεί και ο Πολωνός Μάτσει Ζουφάφσκι, τη συμμετοχή του οποίου πιθανότητα δεν θα ρισκάρει υπό το φόβο τής υποτροπής του τραύματός του, ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Ρόδο (6 μ.μ.) και σε αυτό της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό (7 μ.μ.).
ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχηγοί για την ΑΕΛ τη νέα σεζόν θα είναι ο Νίκος Νταμπίζας, ο Ηλίας Κώτσιος και ο Μαρτσέλο Σαρμιέντο, ενώ θα αποφασισθεί σύντομα για έναν τέταρτο ακόμη παίκτη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass