ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΑΣ Ε.Δ.

Εικόνες ντροπής στην ΕΠΣΛ

*ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ζ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ *ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (19.30) ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2008 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Εικόνες ντροπής- που κάθε άλλο παρά, τιμούν το λαρισινό ποδόσφαιρο- εκτυλίχτηκαν χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΣΛ για τη συγκρότηση της νέας Επιτροπής Διαιτησίας η οποία αναβλήθηκε και μάλιστα κατά προκλητικό τρόπο.
Η ουσία είναι ότι για ένα μείζονος σημασίας, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας, θέμα όπως αυτό της διαιτησίας (εκκρεμούν οι προτάσεις αξιολόγησης διαιτητών, δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή επίσημων φιλικών αγώνων κ.ά.) το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αποδείχθηκε ευάλωτο στις «εσωτερικές» αντιπαραθέσεις (της πλειοψηφίας) και φυσικά ανίκανο να χειριστεί τις καταστάσεις για εξεύρεση ουσιαστικής λύσης.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ είχε προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι. Από τους πρώτους που προσήλθαν στα γραφεία της οδού Αδριανού ήταν οι κ. Κουτσογιάννης, Καρακάσης και Βλάγκας, ενώ σιγά –σιγά άρχισαν να καταφθάνουν και οι υπόλοιποι. Μέχρι τις 1.20 μ.μ. περίπου είχαν προσέλθει και τα έντεκα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ.
Αμέσως μετά άρχισαν τα πηγαδάκια μεταξύ των «κυβερνητικών» οι οποίοι έδειχναν να διαφωνούν έντονα και να μην τα βρίσκουν μεταξύ τους. Έτσι περί τις 1.30 μ.μ. άρχισαν οι «διαρροές»!
Αρχικά «εξαφανίστηκε», ως διά μαγείας, ο κ. Κουτσογιάννης, ακολούθησαν οι εκ των Φαρσάλων ορμώμενοι κ. Αρσενόπουλος και Πουλαράκης και στη συνέχεια ο κ. Κυριτσάκας. Αυτομάτως ο αριθμός των παρευρισκομένων μελών μειώθηκε από τους 11 στους επτά (εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν της αντιπολίτευσης που παρακολουθούσαν έκπληκτοι το όλο σκηνικό). Ο κ. Καρακάσης μαζί με τον κ. Μανώλη το σκέφτονταν. Να φύγουν ή όχι… Και στέκονταν μπροστά στα σκαλιά, στην είσοδο των γραφείων της ΕΠΣΛ.
Έτσι όταν οι υπόλοιποι (ο πρόεδρος κ. Παπαγεωργίου και οι τέσσερις της αντιπολίτευσης, κ. Γρηγορίου, Βλάγκας, Νταβαρούκας, Λεωνιδάκης) εισήλθαν στην αίθουσα συνεδριάσεων, ήταν αδύνατον να συνεδριάσουν αφού δεν υπήρχε απαρτία.
«Λόγω παρουσίας πέντε ατόμων στην αίθουσα η συνεδρίαση αναβάλλεται επ’ αόριστον» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ΕΠΣΛ, Μιχάλη Παπαγεωργίου. Έτσι το επίμαχο θέμα της συγκρότησης νέας Επιτροπής Διαιτησίας αναβλήθηκε εκ νέου για την προσεχή Δευτέρα στις 7.30 μ.μ.
ΕΞΑΛΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Η όλη κατάσταση όπως ήταν φυσικό εξόργισε τα μέλη της αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για κοροϊδία και κατάντια του λαρισινού ποδοσφαίρου καταγγέλλοντας το συμβάν.
Μάλιστα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, κ. Ζήσης Γρηγορίου, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις και τις διαδικασίες που ακολουθεί το προεδρείο για ένα θέμα μείζονος σημασίας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Την περασμένη Τετάρτη με απόλυτη πλειοψηφία αναβλήθηκε το συγκεκριμένο θέμα χωρίς σαφή λόγο και μας κάλεσαν σε έκτακτο συμβούλιο σήμερα (σ.σ. χθες) την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι. Ξαναήρθαν 11 άτομα, τέσσερις εκ των οποίων αποχωρήσαν στη 1.30 μ.μ. αρνούμενοι να κάνουν συμβούλιο. Στην αίθουσα παρευρέθησαν πέντε σύμβουλοι, ενώ δύο βρίσκονταν στα σκαλιά της εισόδου με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Δ.Σ. να ανακοινώνει ότι επειδή μέσα στην αίθουσα είναι μόνο πέντε άτομα δεν μπορεί να γίνει συμβούλιο. Ούτε μπορεί να πείσει αυτούς που βρίσκονται στην είσοδο να ανέβουν τα σκαλοπάτια και να μπουν στην αίθουσα του συμβουλίου.
Ντρεπόμαστε που εκπροσωπούμε τα ερασιτεχνικά σωματεία με τέτοιο τρόπο και παράλληλα ζητάμε συγγνώμη γιατί μη έχοντας την πλειοψηφία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να παρακολουθούμε τη συνεχή κατάρρευση της Ενώσεώς μας σε όλους τους τομείς».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass