ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΑΚ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (19:00)

Νέο φιλικό της ΑΕΛ με τον Θρασύβουλο

* ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΝΙΤΣ * ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΓΓΟΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2008 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στο Καρπενήσι θα δώσει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία στις 7 μ.μ. στο Ε.Α.Κ. Καρπενησίου θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο, αντίπαλο που θα βρει απεναντί της και στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ασφαλώς και θέλουν να δείξουν ένα πρόσωπο διαφορετικό από ό,τι στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι «βυσσινί» ηττήθηκαν με 4-0. Τα λάθη που έγιναν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τα επισήμανε ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, στους παίκτες του και περιμένει σήμερα να δει μια άλλη ΑΕΛ, που να μάχεται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Από την πλευρά τους και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Είναι κρίμα να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις πρωί και απόγευμα και να μην μπορούν να βγάλουν τον κόπο τους, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι αυτή τη φορά να μην επαναληφθούν λάθη που έγιναν στο πρώτο φιλικό, ενώ και επιθετικά η ομάδα να τολμήσει, για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Θα είναι ένα καλό τεστ, ένα μήνα περίπου πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Πλην του γκολκίπερ Σερεμέτ που βρίσκεται στο μετεγχειρητικό στάδιο ανάρρωσης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του δεν θα έχουν στη διάθεσή τους Ζουράφκσι και Μπαϊμάκη, οι οποίοι ναι μεν συμμετέχουν στο μεγαλύτερο κομμάτι του βασικού προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι για συνθήκες αγώνα.
Στο σημερινό φιλικό αναμένεται να παίξει και ο διεθνής με την Εθνική Νέων και Ελπίδων της Κροατίας γκολκίπερ, Τόμισλαβ Βράνιτς, ο οποίος από προχθές το βράδυ βρίσκεται στο Καρπενήσι και προπονείται με την ομάδα. Κόντρα στον Θρασύβουλο θα αγωνιστούν και οι υπό δοκιμήν μέσοι Παστόρ, Ταϊανάν και ο τερματοφύλακας Μοντιμπέλερ. Αντίθετα από το Καρπενήσι αποχώρησε ο γκολκίπερ Κώστας Ανδριόπουλος που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες, όπως επίσης και ο Θανάσης Μάγγος, ο οποίος – όπως αποφασίστηκε – θα παραχωρηθεί δανεικός (σ.σ. προσπάθειες γίνονται να δοθεί σε ομάδα B΄ η Γ΄ Εθνικής) και επέστρεψε στη Λάρισα για να διευθετήσει τα της μετακίνησής του σε άλλο σύλλογο. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις με τους παίκτες της ΑΕΛ να γυμνάζονται το πρωί σε δύο γκρουπ στον τομέα της ταχυδύναμης και το απόγευμα να δίνουν το βάρος στην τακτική με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη.
 
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass