ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Προσπαθεί για τον Νταμ Εντόι η ΑΕΛ

* ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΟΜΙΣΛΑΒ ΒΡΑΝΙΤΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2008 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, που προέρχονται από την Αθήνα και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για το νεαρό επιθετικό του Παναθηναϊκού, Νταμ Εντόι.
Η περίπτωση χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη, αλλά δεν θεωρείται ακατόρθωτο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, καθώς ο 23χρονος Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής, είναι θετικός για να παίξει στη λαρισινή ομάδα.
Χθες το βράδυ εν τω μεταξύ, πήγε στο Καρπενήσι και ο 25χρονος Κροάτης τερματοφύλακας Τόμισλαβ Βράνιτς, ο οποίος θα δοκιμαστεί στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Καρπενησίου.
Κατά τα άλλα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μετρά ως μοναδικό απόντα τον Ντίνο Σερεμέτ, αφού ο Μάτσεϊ Ζουράφσκι συμμετέχει στο μεγαλύτερο κομμάτι του κανονικού προγράμματος, ενώ και ο Πέτρος Μπαϊμάκης γυμνάστηκε με επιφύλαξη μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες, υπό την επίβλεψη του Χρήστου Μιχαήλ. Ο Σλοβένος γκολκίπερ υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον ορθοπεδικό Λάκη Νικολάου, για την αντιμετώπιση του προβλήματος στο δεξιό ώμο. Η περίοδος αποκατάστασης για τον Σερεμέτ υπολογίζεται σε 4-5 μήνες, με τις ευχές όλων των μελών της ομάδας για γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους να τον συνοδεύουν. Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, o οποίος ξεκουράστηκε προχθές λόγω ενοχλήσεων στην επιγονατίδα, προπονήθηκε κανονικά, ενώ συνεχίζουν να δοκιμάζονται οι δύο τερματοφύλακες (Ανδριόπουλος, Μοντιμπέλερ), ο Βραζιλιάνος Ταϊανάν και ο Ρουμάνος Παστόρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass