ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες ο Απόλλων

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΜΠΙΜΠΑ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ * Δ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «Προσπαθούμε ν’ ανέβουμε πιο... ψηλά»

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2008 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
Με διάθεση, αισιοδοξία και πολλά νέα παιδιά στο δυναμικό του, ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ο Απόλλων Λάρισας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η λαρισινή ομάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και τερμάτισε στην τέταρτη θέση την περσινή σεζόν. Φέτος, που άνοιξε μια νέα σελίδα συνεργασίας με την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., έχει όλα τα εχέγγυα για να φτάσει ψηλά, καθώς η διοίκηση κράτησε το πετυχημένο τεχνικό δίδυμο των Οράσιο Μοράλες - Θοδωρή Στεργιάδη, ενώ φρόντισε να γίνουν και αξιόλογες μεταγραφές.
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο Βασίλης Τανάγιας από το Σμόλικα Φαλάνης, ο Τάσος Μητσιάκος και ο Γρηγόρης Περήφανος από τον Ηρακλή Λάρισας, ο Γιάννης Βεργής από τους Αμπελοκήπους και ο Ρώσος γκολκίπερ Βασίλης Ποποβίτης από τους Νέους του Π.Α.Ο.Κ.
Πολύ σημαντικές ήταν οι δύο τελευταίες μεταγραφές που έγιναν και ήταν αυτές των Γιάννη Μπίμπα από τους Αμπελοκήπους, Θάνου Γιαννακόπουλου από την Α.Ε.Δ. Νίκαιας, ποδοσφαιριστές τους οποίους διεκδικούσαν και επαγγελματικές ομάδες.
Αποχώρησαν από τον Απόλλωνα οι Τσακμακίδης, Τσώτσος, Βαΐτσης και Καζνακούδης, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Δήμητρα Γιάννουλης.
* Χθες δοκιμάστηκε ο 15χρονος ποδοσφαιριστής τού Θησέα Αγριάς, Γιάννης Ζαχαράκης (γενν. 1990), ο οποίος πέρυσι, σε 15 παιχνίδια, σημείωσε 6 γκολ και ο Γιώργος Κουτσοθεοδώρου, πρωταθλητής των 100 μ. με τον Πελασγό.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Σε δηλώσεις τους, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Δημήτρης Καρβούνης, και ο Οράσιο Μοράλες με τον Θοδωρή Στεργιάδη, επισήμαναν τα εξής:
Δημήτρης Καρβούνης: «Ξεκινάμε μετά από ξεκούραση ενός μηνός περίπου, πάλι με όρεξη για δουλειά και με καινούριες φιλοδοξίες. Η χρονιά ευελπιστώ ότι θα κυλήσει όπως και η περσινή. Με πειθαρχία, με ομαδικό πνεύμα, καθώς αποτελούμε όλοι μαζί μια οικογένεια, και πιστεύω ότι τα νέα παιδιά που ήρθαν, με τους παλιούς θα δημιουργήσουν ένα κράμα καλό, που θ’ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, και ο κόσμος, που βλέπω ότι έρχεται σιγά - σιγά στο γήπεδο του Απόλλωνα, να ευχαριστιέται αυτό που θα βλέπει.
Θα ήθελα να αναφερθώ στα τελευταία αποκτήματα, στον Γιαννακόπουλο και στον Μπίμπα, όπως και στο Ρώσο γκολκίπερ Βασίλη Ποποβίτη, που ήταν μια δύσκολη περίπτωση για μας. Όλα, όμως, είχαν ένα αίσιο τέλος και τα παιδιά προτίμησαν τον Απόλλωνα, γιατί είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και οι άνθρωποί του ό,τι υπόσχονται το πράττουν.
Η φιλοσοφία τού Απόλλωνα είναι να βγάζει πάντα ταλέντα, να αναδεικνύει καινούρια παιδιά και εάν έρθει στο δρόμο μας η άνοδος στην Γ’ Εθνική, θα το δούμε τότε. Πάντα όλοι μας κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε ν’ ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. Θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε, καθώς θα κάνουμε τον τελικό απολογισμό».
Οράσιο Μοράλες: «Ξεκινάμε αισιόδοξα, όπως και πέρυσι, με στόχο να δουλέψουμε καλύτερα και πιο πειθαρχημένα. Η δουλειά είναι αυτή που φέρνει αποτελέσματα και βέβαια να είμαστε προσγειωμένοι.
Επιδίωξή μας είναι να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, να έχουμε διάρκεια στο πρωτάθλημα και με τα παιδιά που θα ξεκινήσουμε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα μέχρι το τέλος. Όλα τα χρόνια η Δ’ Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και οι ομάδες που θ’ αντέξουν στην πορεία, θα έχουν όλους τους παίκτες, θα τερματίσουν σε καλή βαθμολογική θέση».
Θοδωρής Στεργιάδης: «Ξεκινά μια νέα σεζόν για την ομάδα μας. Θα ήθελα να ευχηθώ στα παιδιά υγεία, γιατί χωρίς υγεία στον αθλητισμό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω. Ελπίζω και η καινούρια σεζόν να είναι αρκετά καλή, όπως η περσινή.
Μακάρι δε να πετύχουμε κάτι παραπάνω».
* Στη χθεσινή «πρώτη» της ομάδας, παρόντες ήταν στη Φιλιππούπολη ο διοικητικός της Ε.Π.Σ.Λ., Ζήσης Γρηγορίου, ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Γ.Σ., Γιάννης Λάτσιος, οι προπονητές, Μάκης Αλεξούδης, Γιώργος Λιάπης, παλιοί διοικητικοί παράγοντες του σωματείου και φίλοι τού Απόλλωνα, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας με την παρουσία τους.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στις 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι τού Απόλλωνα με τους Νέους της Α.Ε.Λ. και θα ακολουθήσουν στις 10 του μηνός με τη Δήμητρα Γιάννουλης και στις 12 με το Λαρισαϊκό.
Φυσικά, θα δοθούν αρκετά ακόμη φιλικά μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
* Χθες, πρώτη μέρα τής προετοιμασίας, απουσίαζαν δικαιολογημένα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι Μπακαρός, Κολοβός και Πολύζος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass