ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Βάζουν τις βάσεις για τη νέα ΑΕΛ

*Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ *ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΑΪΜΠ ΑΑΡΑΜΠ-ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο Μ. ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2008 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20

Με την προσδοκία ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα μπορέσουν να συγκροτήσουν ένα συμπαγές ποδοσφαιρικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ οι «βυσσινί» αναχώρησαν χθες το πρωί από το στάδιο Αλκαζάρ για το Καρπενήσι, όπου μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στη αποστολή της ΑΕΛ μετέχουν 27 συνολικά ποδοσφαιριστές ήτοι οι 25 που βρίσκονται στο τρέχον ρόστερ της ομάδας μαζί με τον υπό δοκιμή κεντρικό αμυντικό, Ναΐμ Ααράμπ ο οποίος εντός των ημερών όπως επισήμανε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα υπογράψει συμβόλαιο και τον τερματοφύλακα του Τοξότη Λάρισας, Κώστα Θεοδωρόπουλο.

«Είμαι ικανοποιημένος. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά παρά τη ζέστη και αν εξαιρέσουμε τους τραυματισμούς των τερματοφυλάκων κάτι πολύ σπάνιο για μια ομάδα, δεν είχαμε άλλα προβλήματα» είπε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης λίγο πριν την αναχώρηση των «βυσσινί» και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι αυτό, δηλαδή να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να μας δημιουργήσουν Για τ’ άλλα υπάρχει σημαντικός χρόνος. Από ’κεί και πέρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο και πιο σκληρά από ό,τι μέχρι τώρα  και θα δοθεί επίσης ο χρόνος για να γνωριστούν τα παιδιά μεταξύ τους».

Σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια και τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της ομάδας ο τεχνικός της ΑΕΛ επισήμανε:

«Ο στόχος για τα φιλικά παιχνίδια είναι η σωστή αξιολόγησή τους. Είτε με νίκες είτε με ισοπαλίες είτε με ήττες το θέμα είναι πώς θα τα αξιολογήσουμε πιο σωστά για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον υπό δοκιμή Ναϊμπ Ααράμπ αλλά και τα μεταγραφικά γενικότερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης επισήμανε:

«Για τον Ααράμπ έμεινα ικανοποιημένος από αυτό που είδα και θα προχωρήσουμε σε συμφωνία συνεργασίας μαζί του. Είναι ένα νέο παιδί, έχει πολύ καλά στοιχεία και νομίζω ότι μπορεί να μας βοηθήσει και άμεσα αλλά και στο μέλλον. Σε ότι αφορά στον Θεοδωρόπουλο είναι ένα παιδί που θα το δούμε. Ελπίζω να πάει καλά. Ακόμα είναι νωρίς.

Κάνουμε κάποιες συζητήσεις με ορισμένους παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Άλλες προχωρούν ενώ άλλες έχουν σταματήσει. Στόχος μας είναι να βρούμε κάτι που θα μας βοηθήσει αρκετά. Το είπα και την προηγούμενη φορά, θέλουμε να βρούμε κάτι το ιδιαίτερο. Πάντως υπάρχει χρόνος ακόμα. Ξέρετε ότι και οι καλοί παίκτες όσο περνάει ο καιρός και δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν αρχίζουν και εξετάζουν και άλλες προτάσεις».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Το νέο πρόσωπο χθες στα αποδυτήρια του σταδίου Αλκαζάρ ήταν ο Μάτσεϊ Ζουράφσκι ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή μετά από την εβδομαδιαία άδεια, που του είχε χορηγηθεί. Ο Πολωνός φορ βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης μετά από τον τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια των αγώνων του EURO και αρχικά θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο ίδιος παρουσιάστηκε εντυπωσιασμένος από τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν σημαντικά στη φετινή προσπάθεια.

«Πολλά νέα πρόσωπα, πολλοί νέοι συμπαίκτες. Δεν γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για το ποιοι είναι όλοι αυτοί, αλλά ελπίζω πως θα φανεί μέσα στο γήπεδο ότι η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα και ότι αυτοί οι παίκτες θα προσφέρουν. Όσο για μένα προέρχομαι από έναν τραυματισμό που είχα  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχω ξεκινήσει θεραπεία και τρέξιμο και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα είμαι σε θέσει να μπω σε κανονικούς ρυθμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Πολωνός φορ.

Ας δούμε τι δήλωσαν από την πλευρά τους οι Π. Κατσιαρός, Στ. Κοτσόλης, Ν. Αλεξάνδρου αλλά και ο νεαρός Αθ. Μάγγος:

Π. ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο Καρπενήσι για να εμφανιστούμε στην αρχή της χρονιάς όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα και νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να μπορέσουμε να γίνουμε πολύ καλή ομάδα και να δείξουμε ότι η Λάρισα έχει συνέχεια».

ΣΤ. ΚΟΤΣΟΛΗΣ: «Τελείωσαν τα λόγια και είναι ώρα για δουλειά. Γι’ αυτό το σκοπό άλλωστε πηγαίνουμε στο Καρπενήσι. Θα δουλέψουμε πολύ καλά για να φτιάξουμε μια καλύτερη ομάδα».

Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: «Είναι μια περίοδος που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, πιστεύω ότι οι συνθήκες είναι άριστες στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά νομίζω ήδη ξεκίνησαν να δουλεύουν πολύ σκληρά και στο Καρπενήσι θα βάλουμε τις βάσεις για τη νέα ομάδα».

ΑΘ. ΜΑΓΓΟΣ: «Πρέπει να πάμε στο Καρπενήσι και να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται γιατί αυτό το διάστημα εδώ στη Λάρισα οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες από πλευράς ζέστης. Πιστεύω ότι όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία τη νέα χρονιά. Καλύτερη και από πέρυσι».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Αναλυτικά οι 27 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το Καρπενήσι είναι οι: Αλεξάνδρου, Βενετίδης, Βεργώνης, Βλασόπουλος, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Κοτσόλης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάγγος, Μπαϊμάκης, Μπαλής, Μπανούσης, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Τσίγκας, Φωτάκης, Φεράρι, Ιγκλέσιας, Μπένζα, Πάρα, Σαρμιέντο, Σερεμέτ, Βέμπερ, Ζουράφσκι, Ααράμπ, Θεοδωρόπουλος.

Στη διάρκεια της εκεί παραμονής της η ΑΕΛ θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες με αντιπάλους τους Αστέρα Τρίπολης (19/7), Θρασύβουλο (26/7), Ρόδο (29/7) και Παναιτωλικό (30/7).

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass