ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Τρίτες θέσεις για Μιχαλόπουλο, Καρυωτούδη

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2008 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσία των Λαρισαίων αναβατών στον αγώνα βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε 6-7-08 στην πίστα των Σερρών. Σε μία ζεστή ημέρα και με μοτοσικλέτες και αναβάτες να δουλεύουν στο όριο η ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ racing team με αναβάτη τον Μιχαλόπουλο Γιώργο κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση της κατηγορίας ss600 αν και ο 1ος αγώνας του διημέρου  διακόπηκε στον 2ο μόλις γύρο μετά από ένα φοβερό ατύχημα που είχε ο επίσης Λαρισαίος αναβάτης Καρυωτούδης Βασίλης στην πρώτη στροφή όταν συγκρούστηκε με άλλη μοτοσικλέτα για να μεταφερθούν και οι δύο στο νοσοκομείο. Στην επανέναρξή του αγώνα και για τους υπόλοιπους 12 γύρους που απέμειναν ο αναβάτης της ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ κατάφερε να κρατήσει την 3η θέση και να τερματίσει σε αυτή.
Συναρπαστικός και ο 1ος αγώνας της μεγάλης κατηγορίας superstock 1000 όπου ο αναβάτης Καρυωτούδης Γιώργος της ΚΑΡΥΩΤΟΥΔΗΣ ΜΟΤΟ οδηγώντας πολύ γρήγορα κατάφερε να παραμείνει πίσω από τους άπιαστους Μαλαμίδη και Μαράτο και να κρατήσει την 3η θέση μέχρι το τέλος δίνοντας σκληρή μάχη με οριακά πλαγιάσματα.
Ίδιο το σκηνικό και στον 2ο αγώνα τις ίδιας μέρας και στις δύο κατηγορίες με την ζέστη και την φοβερή καταπόνηση που δεχόταν μοτοσικλέτες και λάστιχα να αναγκάζουν πολλούς να μην πάρουν εκκίνηση με αποτέλεσμα η δουλεία και των δύο Λαρισαίων να είναι πιο εύκολή. Σε συνδυασμό και με τις πτώσεις αναβατών λόγω τις κούρασης έκανε το βάθρο να μοιάζει εύκολο.
Διπλή χαρά λοιπόν για τους Λαρισαίους που βρέθηκαν στην πίστα των Σερρών για την μεγάλη επιτυχία αφού συμπολίτες τους και στις δύο κατηγορίες ανέβηκαν στο βάθρο για την απονομή. Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία άλλη πόλη δεν είχε τέτοια διπλή επιτυχία στον θεσμό. 
Ευχαριστημένοι από το διήμερο οι δύο αναβάτες χάθηκαν στους πανηγυρισμούς των ομάδων τους και ανανέωσαν το ραντεβού για τις 23 και 24 /8/08 όπου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος καθώς και ο αγώνας αντοχής «6 ώρες των Σερρών».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass