ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Συνεχίζονται οι δοκιμές στην ΑΕΛ

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ *ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΑΡΑΜΠ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2008 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
 Συνεχίζονται οι δοκιμές παικτών στην ΑΕΛ με στόχο να αποκτηθούν ορισμένοι αξιόλογοι παίκτες και αυτές δεν αφορούν μόνο σε Έλληνες παίκτες αλλά και ξένους.
Συγκεκριμένα μετά τους Θεοδωρόπουλο (Τοξότη), Μπίμπα (Αμπελόκηποι), Μπέη (Απόλλωνα) που δοκιμάζονται από προχθές προστέθηκαν δύο ακόμα, ο τερματοφύλακας Πίτκας που ανήκει στον Αιολικό και ο 19χρονος Βραζιλιάνος μέσος Ραλέν Φράνκο Αφιδέδο.
Για τους παίκτες αυτούς αναμένεται να σχηματίσει άποψη ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης μέχρι την Κυριακή.
Στο μεταξύ ο Μαροκινός με βελγικό διαβατήριο Ναΐμ Ααράμπ όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «βυσσινί» μια και μέχρι τώρα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο νεαρό προπονητή της ΑΕΛ.
Η ουσία είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει να ψάχνει ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές που να αποτελέσουν μια σημαντική επένδυση για τους «βυσσινί».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Βέβαια καλοί οι νεαροί και ελπιδοφόροι παίκτες αλλά αυτή τη στιγμή η αγωνία όλων των φιλάθλων είναι για τον διάδοχο του Σίλβα Κλέιτον στη θέση του ηγέτη. Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έκανε προτάσεις σε δύο παίκτες αλλά δεν υπάρχει θετική απάντηση για κανέναν κάτι που δείχνει ότι θα κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα η ανεύρεση του αντι-Κλέιτον. Άλλωστε πάντα η ΑΕΛ την ...καλή μεταγραφή την έκανε στο τέλος.
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Έγινε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ η επιλογή για τα νούμερα με τα οποία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης από τους φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Οι αριθμοί θα διατηρηθούν εκτός απροόπτου και στα επίσημα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2008-09. 1 – Κοτσόλης, 2 – Κώτσιος, 3 – Βενετίδης, 4 – Νταμπίζας, 5 – Κυριακίδης, 7 – Μπουκουβάλας, 8 – Βλασόπουλος, 9 – Μπένζα, 11 – Αλεξάνδρου, 12 – Μπαλής, 13 – Λαμπρόπουλος, 15 – Πάρα, 16 – Μπαϊμάκης, 17 – Σαρμιέντο, 18 – Φωτάκης, 20 – Βεργώνης, 21 – Μπανούσης, 28 – Μάγγος, 30 – Σέρεμετ, 42 – Ιγγλέσιας, 45 – Φεράρι, 46 – Βέμπερ, 71 – Τσίγκας, 77 – Κατσιαρός, 79 – Ζουράφσκι
ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Η ομάδα Νέων της ΑΕΛ συνεχίζει να προσθέτει παίκτες στο έμψυχο δυναμικό της καθώς χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ερμή Μεζίνι (17 ετών) και του Νίκου Λούγκου (16 ετών).
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στην απόκτηση ακόμη δύο νεαρών ποδοσφαιριστών από ομάδες της ευρύτερης περιοχής του νομού Λάρισας προχώρησε η ΑΕΛ, για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής της.
Πρόκειται για τον μέσο Ερμή Μεζίνι (10/06/1991) από τον Αίαντα Τυρνάβου και τον μεσοεπιθετικό Νίκο Λούγκο (27/07/1992) από την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Αμφότεροι προορίζονται για το ρόστερ της ομάδας Νέων».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass