ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

«Σκέφτομαι και την Ολύμπια...»

* «ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΣΕ 10-15 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΩ»

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2008 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Ο Λαρισαίος πρώτος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ για τη φετινή σεζόν της Ολύμπια, Γιώργος Τσιάρας, είναι ο παίκτης-«κλειδί» για τη φετινή μεταγραφική κίνηση της λαρισινής ομάδας.
Συγκεκριμένα, η Ολύμπια πρότεινε στον 26χρονο παίκτη (γεννήθηκε στις 4/5/1982,) που πέτυχε 371 πόντους τη φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο, να παραμείνει στην ομάδα προσφέροντάς του κλειστό διετές συμβόλαιο αλλά παράλληλα έχει πρόταση ακόμα από τον Πανιώνιο και δύο ομάδες του εξωτερικού (μία της Ρωσίας με τα... «τρελά λεφτά» και μία της Ισπανίας).
Ο καλαθοσφαιριστής ακόμα δεν έχει πάρει την απόφασή του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.
Ποιες είναι οι προθέσεις του;
Βρήκαμε χθες τον ίδιο τηλεφωνικά στην Αθήνα (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία) και του θέσαμε το συγκεκριμένο ερώτημα. Μας είπε: «Δεν έχω ακόμα αποφασίσει για το πού θα συνεχίσω την καριέρα μου. Εξετάζω όλες τις προτάσεις που έχω δεχθεί και θα πάρω σε 10-15 μέρες την τελική μου απόφαση».
* Την πρόταση της Ολύμπια τη σκέφτεσαι;
«Ναι, σκέφτομαι και την Ολύμπια από την οποία δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους της που μου έκαναν την καλύτερη δυνατή πρόταση για να παραμείνω».
* Ο Γιώργος Τσιάρας το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στη Λάρισα (ίσως έχει συζητήσεις με ανθρώπους του λαρισινού σωματείου) και δεν αποκλείεται να γίνουν γνωστά περισσότερα για το πού θα παίξει τη νέα σεζόν.
Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Τσιάρας την τελευταία διετία στην Ολύμπια έκανε πολύ καλές εμφανίσεις που ίσως και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Π. Γιαννάκης να τον είχε στα υπ’ όψιν του για κλήση στην εθνική ομάδα.
ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΛ
Αν ο Γ. Τσιάρας παραμείνει στην Ολύμπια τότε ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας θα προσπαθήσει να πάρει Αμερικανό παίκτη στη θέση «3», ενώ αν δεν μείνει, μάλλον θα αποκτήσει Αμερικανό παίκτη στη θέση «4».
Για πλέι μέικερ δείχνει τον πρώτο λόγο να έχει ο Παντελιάδης, ενώ πρόταση έγινε για θέση ψηλού και στον Παντελή Παπαϊωακείμ, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανελλήνιο (ένας ψηλός, βέβαια, που μοιάζει πολύ στο στιλ του Αριγκμπάμπου...).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass