ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΣΤ. ΚΟΤΣΟΛΗΣ

«Θέλουμε ξανά Ευρώπη»

* «ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ» * ΠΑΡΩΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2008 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Ο ενθουσιασμός που προκάλεσε η παρουσία τριών και πλέον χιλιάδων φιλάθλων στην πρώτη συγκέντρωση της Α.Ε.Λ., έχει μεταφερθεί και στους παίκτες, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις των περισσοτέρων, που μιλούν για έξοδο στην Ευρώπη τη νέα χρονιά.
Μετά τον Μπο Μπενζά, το Βέλγο διεθνή παίκτη που απέκτησαν οι «βυσσινί», τα ίδια δήλωσε και ο διεθνής τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος είπε: «Ξεκινάμε μια νέα χρονιά και αυτό που εύχομαι πάνω απ’ όλα είναι να είμαστε όλοι υγιείς.
Όλοι θέλουμε να βρεθεί ξανά στην Ευρώπη η ομάδα, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε ταπεινά και πρώτα να σκεφτούμε πώς θα διασφαλίσουμε περισσότερους βαθμούς στο ξεκίνημα.
Πρέπει να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία και να βοηθήσουμε όλοι για το καλύτερο.
Εύχομαι, βέβαια, εκτός από την καλή μας αγωνιστική παρουσία, να γίνει και το γήπεδο, που θα βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει επίπεδο».
ΠΑΡΩΝ Ο ΦΩΤΑΚΗΣ
Μετά τον Πάρα, που ενσωματώθηκε προχθές στην Α.Ε.Λ., χθες ήταν η σειρά τού Γιώργου Φωτάκη να τεθεί και αυτός στη διάθεση του τεχνικού, Μαρίνου Ουζουνίδη. Ένα οικογενειακό πρόβλημα τον είχε κρατήσει στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να πάρει μερικές μέρες άδεια επιπλέον από τον προπονητή.
Ο μοναδικός που απουσιάζει από τις πρώτες μέρες τής προετοιμασίας (αναγνωριστικές θα λέγαμε... ) είναι ο Πολωνός διεθνής Ματσέι Ζουράφσκι, που λόγω της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Πολωνίας πήρε μία επιπλέον εβδομάδα άδεια για ξεκούραση.
ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ
Ο τραυματισμός στον ώμο τού Ντίνο Σερεμέτ, θα κρατήσει νοκ άουτ το Σλοβένο τερματοφύλακα για δύο - τρεις εβδομάδες. Αυτό ανάγκασε τον Ουζουνίδη να δοκιμάσει χθες στην προπόνηση τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο του Τοξότη, που κλήθηκε για δοκιμή.
Ο ΝΑΪΜ ΑΑΡΑΜΠ
Ο Μαροκινός με βελγικό διαβατήριο, Ναΐμ Ααράμπ, συνεχίζει να δοκιμάζεται στην Α.Ε.Λ., αλλά ακόμη ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν έχει αποφασίσει αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του ή όχι.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass