ΕΙΧΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

Συζήτηση με Μανωλόπουλο

* «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ» ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΛΑΠΠΑ, ΜΑΤΑΛΟΝ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2008 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Του Σωτ. Κέλλα
Έντονη είναι η κινητικότητα των ανθρώπων τής Α.Ε.Λ. Γ.Σ. στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, καθώς ουσιαστικά θα γίνει μια νέα ομάδα από την αρχή.
Έτσι, λοιπόν, οι μεταγραφικές κινήσεις είναι σε καθημερινή βάση. Χθες, στο πλαίσιο αυτών, βρέθηκε στη Λάρισα η οικογένεια Μανωλόπουλου, επιστρέφοντας από την Αθήνα (πήγε για κοινωνικούς λόγους) στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε την πιθανότητα μεταγραφής τού Σωτήρη Μανωλόπουλου στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ.
Ο καλαθοσφαιριστής είχε συνάντηση με τον τεχνικό, Βαγγέλη Αλεξανδρή, και το διοικητικό Μανώλη Λελούδα και εξέφρασε την επιθυμία να συνεργασθεί εκ νέου με τον Αλεξανδρή (προηγήθηκε η συνεργασία τους με τον Π.Α.Ο.Κ.), προκειμένου να βελτιωθεί ως παίκτης.
Ο 21χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1987), ύψους 2.05, είπε ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του «μπάι-άουτ» με τη Μαγιόρκα, ύψους 50.000 ευρώ, και θα ενταχθεί στο λαρισινό σύλλογο.
Τελειωμένη δείχνει, εκτός του Μανωλόπουλου, να θεωρείται και η επιστροφή τού Γιάννη Λάππα στη Λάρισα, μετά από δύο χρόνια θητείας στην Ολυμπιάδα Πατρών. Ο Λάππας, που θεωρείται «παιδί» του Αλεξανδρή, ήδη έχει συμφωνήσει σε όλα.
Και αν Λάππας, Μανωλόπουλος, κατά πρώτο λόγο, και Ματαλόν, Τσαϊρέλης, Αποστολίδης, κατά δεύτερο (οι δύο πρώτοι περιμένουν συγκατάθεση του Άρη και ο τρίτος του Ολυμπιακού, μια και θα αποκτηθούν ως δανεικοί), θα φορέσουν τη φανέλα τής Α.Ε.Λ. Γ.Σ., δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Κώστα Κακαρούδη, που τελικά προτίμησε να πάει στον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου και στην Α2 Εθνική και όχι να πάρει την ευκαιρία τής Α1.
Η ουσία είναι ότι τα μεταγραφικά τής Α.Ε.Λ. Γ.Σ. βρίσκονται στην τελική ευθεία και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις, μια και μέχρι 18 Αυγούστου, που αρχίζει η προετοιμασία, ο Αλεξανδρής θέλει να έχει τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του (ίσως απομείνουν να αποκτηθούν οι δύο Αμερικανοί παίκτες).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass