ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΑΕΛ

Αποθέωση από 4.000 φιλάθλους

* Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ * Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2008 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:18

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μέσα σε εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 4.000 φίλαθλοι της Λάρισας που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ ξεκίνησε η προετοιμασία των «βυσσινί» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο κόσμος αποθέωσε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Λαρισινής ομάδας, τους παλιούς παίκτες, αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κωστή Πηλαδάκη στον οποίο επεφύλαξε θερμή υποδοχή κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με το γνωστό σύνθημα «Πηλαδάκη να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις». Στην ημερήσια διάταξη και τα συνθήματα για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ με τους φιλάθλους της Λάρισας να δείχνουν όσο ποτέ άλλοτε αποφασισμένοι να κορυφώσουν τον αγώνα για την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας.

Γεμάτοι αισιοδοξία και καταθέτοντας την προσδοκία τους να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς της στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, βρέθηκαν χθες για πρώτη φορά στο γήπεδο παίκτες και τεχνικό τιμ των «βυσσινί».

Κεντρικό πρόσωπο ποιος άλλος από το νέο τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη που ευθύς εξ αρχής έδωσε το στίγμα για τη νέα χρονιά:

«Όταν μια ομάδα έχει τα τελευταία χρόνια ανοδική πορεία αυτό που κοιτάς είναι πρώτον να τη διατηρήσεις σ’ αυτήν την τροχιά και δεύτερον να της δώσεις την απαιτούμενη ώθηση για κάτι παραπάνω. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος. Να βελτιώσουμε δηλαδή πρώτα απ’ όλα τους παίκτες γιατί έτσι είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθεί και η ομάδα. Ελπίζω τα παιδιά που ήρθαν από τις μεταγραφές να προσαρμοστούν γρήγορα. Εγώ είχα πει από την πρώτη συνέντευξη ότι δεν θέλω πίστωση χρόνου, δεν είμαι από τους προπονητές που θέλουν πίστωση χρόνου. Αντιθέτως οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται αυτήν την πίστωση χρόνου και επειδή έχω ζήσει και ‘γω σαν ποδοσφαιριστής αυτές τις καταστάσεις θα τους βοηθήσω όσο μπορώ» είπε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και συνέχισε:

«Είναι μία καινούργια αρχή για την ομάδα. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καινούργιος προπονητής, καινούργιοι παίκτες και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα κοντά. Αυτό που θέλω είναι πάνω απ’ όλα να είναι τα παιδιά πάντα υγιείς, γιατί αν δεν έχουμε προβλήματα νομίζω ότι η ομάδα θα αντεπεξέλθει και θα πετύχει τους στόχους που έχει».

Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ο τεχνικός της ΑΕΛ επισήμανε:

«Θα έρθουν και άλλοι παίκτες. Θα κάνουμε δύο προσθήκες ακόμα και ανάλογα με κάποια άλλα πράγματα που θα γίνουν μέσα στο γήπεδο ίσως γίνει και κάτι ακόμα. Νομίζω ότι αυτές τις ημέρες θα δούμε κάποια πράγματα.

Κάναμε κάποιες συζητήσεις με ορισμένους ποδοσφαιριστές και ψάχνουμε έναν πολύ καλό μεσοεπιθετικό παίκτη και έναν στόπερ. Από ‘κει και πέρα αν δούμε στην προετοιμασία ότι κάτι ακόμα χρειάζεται η ομάδα υπάρχει η διάθεση από τη διοίκηση να το κάνει. Ξέρετε πολύ καλά ότι αν τύχει κάτι που να κάνει τη διαφορά ποτέ δε λες όχι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα όσον αφορά στις μεταγραφές. Πάντα θεωρείς ότι είσαι καλά και συνήθως αυτή την εποχή έρχονται πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εμείς τις εξετάζουμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα πάνω απ’ όλα. Όσον αφορά για ποδοσφαιριστές από τη Λάρισα έχουν γίνει κάποιες εισηγήσεις σε μένα. Ξέρω ότι κατά κάποιο τρόπο έχουν σχηματιστεί τα ρόστερ της δεύτερης ομάδας. Η αλήθεια όμως είναι ότι εγώ δεν μπορώ να έχω προσωπική γνώμη. Είναι ωστόσο σίγουρο ότι τη νέα χρονιά θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες της περιοχής».

Τέλος όσον αφορά στο φίλαθλο κόσμο της Λάρισας και το μήνυμά του προς αυτόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε:

«Υποσχέσεις δεν μπορείς να κάνεις. Νομίζω ότι συνήθως τις πρώτες ημέρες πάντα λέμε ότι θα κάνουμε αυτό ή το άλλο , αλλά όλα αυτά είναι μόνο για κατανάλωση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσω μαζί με τα παιδιά να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωστής Πηλαδάκης για μία ακόμα φορά προκάλεσε τον έντονο ενθουσιασμό του κόσμου που δεν σταμάτησε να τον επευφημεί κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό.

Μιλώντας με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει προς τους εκπροσώπους του Τύπου είπε τα εξής:

«Νομίζω ότι τέτοιες μέρες τους παίκτες πρέπει να αποθεώσουν γιατί αυτοί θέλουν το κουράγιο και τη δύναμη. Εμάς ο ρόλος όπως ξέρετε ξεκινάει και σταματάει στα αποδυτήρια και ξεκινάει και σταματάει στο σχεδιασμό της ομάδας σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία.

Εύχομαι να ξεκινήσουμε από κει που σταματήσαμε και όχι από την αρχή. Αυτό θα το δείξουν οι επιλογές που κάναμε, να ΄χουμε υγεία να ΄χουν υγεία οι παίκτες και οι φίλαθλοί μας να μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε αυτή την ομάδα.

Ευχή όλων είναι να έχουμε μια καλύτερη χρονιά, όμως αυτό μόνο απολογιστικά κρίνεται αλλά εκ προοιμίου κανένας δεν μπορεί να το προδικάσει αυτό.

Ο στόχος είναι ο ίδιος κάθε χρόνο όσο και αν ακούγεται λίγο απαισιόδοξο να σωθούμε το συντομότερο δυνατό. Αν είναι στον πρώτο γύρο όλα μετά αλλάζουν».

Ερωτηθείς για τη διπλή του ιδιότητα ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και της Σούπερ Λίγκα ο Κωστής Πηλαδάκης τόνισε:

«Κατ’ αρχάς είναι δύο διαφορετικά θέματα. Να μην τα συγχέουμε. Ενδεχομένως να με δυσκολέψει όχι από πλευράς χρόνου αλλά από πλευράς συμπεριφοράς. Εύχομαι και αισιοδοξώ ότι σε συνεργασία στη μεν Λίγκα με τους υπόλοιπους προέδρους και εδώ με τον κόσμο και την τεχνική ηγεσία να τα φέρουμε και τα δύο σε καλό δρόμο».

Τέλος σε ότι αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις και το γηπεδικό ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ επισήμανε:

«Δεν ξέρω αν θα έχουμε εκπλήξεις αλλά σίγουρα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Παρακολουθούμε ακόμα κάποιους παίκτες. Καλώς ή κακώς όπως ξέρετε η Λάρισα είναι μια ομάδα που κυνηγάει αρκετά μεγάλα ονόματα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι και δύσκολες και μη έχοντας Ευρώπη φέτος πρέπει να καταβάλουμε ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια για να τους πείσουμε.

Για το γήπεδο απ’ ότι γνωρίζω και ακούω υποτίθεται τις επόμενες ημέρες κατατίθεται προς ψήφιση. Αν όλα πάνε καλά τις επόμενες 15 ημέρες θα έχει ψηφιστεί».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass