Η ΑΕΛ ΓΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

«Είναι όλοι πληρωμένοι...»

ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2008 21:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:18
 Σκληρή απάντηση σε όλα όσα ανακοινώθηκαν πρόσφατα απο τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών έδωσε χθες η διοίκηση της ΑΕΛ ΓΣ. Ο ΠΣΑΚ πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει γνωστές τις οφειλές –σύμφωνα πάντα με δικές του πληροφορίες – των ομάδων σε παίκτες. Η ΑΕΛ ΓΣ μέσα από αυτή την κατάσταση φαινόταν πως χρωστάει λεφτά 3 μηνών σε Έλληνες παίκτες της περσινής χρονιάς. Όμως με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας διαψεύδει κάτι τέτοιο. Πιο αναλυτικά: «Με έκπληξη, απορία και φυσιολογική πικρία διαβάσαμε στον τύπο την ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών του μπάσκετ περί οφειλών της ομάδας μας σε αθλητές. Και η απορία μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από τη στιγμή που κανένας από τη διοίκηση του ΠΣΑΚ δεν έκανε τον κόπο να επικοινωνήσει με την εταιρία μας προκειμένου να διασταυρώσει τα όποια στοιχεία πιθανώς να είχε υπ’ όψη του.
Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και για την ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται για την πορεία του επαγγελματικού μπάσκετ και την οικονομική θέση της ομάδας μας, αναφέρουμε πως : Α) Το σύνολο των οφειλών προς όλους όσοι εργάστηκαν στην ομάδα μας την περασμένη περίοδο έχει καταβληθεί ή διακανονιστεί στο ακέραιό του είτε με μετρητά είτε με εγγυημένα αξιόγραφα.
Β) Επειδή η εμπιστοσύνη στην «αγορά» δημιουργείται από τον χρόνο, υπενθυμίζουμε πως στα πάνω από 70 χρόνια παρουσίας μας στα αθλητικά δρώμενα δεν είχαμε ποτέ δικαστική διένεξη με άνθρωπο που εργάστηκε για την ομάδα μας Γ) Επενδύουμε σημαντικά ποσά κατ’ έτος στην επιστημονική υποστήριξη των αθλητών μας και τις ανθρώπινες σχέσεις, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αγωνιστική τους αξία και ταυτόχρονα να έχουμε φιλικές σχέσεις με όλους.
Κλείνοντας επιθυμούμε να τονίσουμε πως οι δυνάμεις του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ πρέπει να είναι ενωμένες για να διεκδικούν περισσότερη ποιότητα και εμπορικότητα για το άθλημα και φυσικά να αναπτύσσουν κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ αθλητών, προπονητών και παραγόντων ώστε να αποφεύγονται οι άνευ λόγου εντυπώσεις».
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ
Εν τω μεταξύ ουσιαστικές εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα θα έχουμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής βρίσκεται για Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική και αναμένεται με την επιστροφή του να έχουμε και τις πρώτες υπογραφές παικτών. Ήδη Τσαϊρέλης, Αποστολίδης, Κακαρούδης και Ματαλόν έχουν πει το «ναι» και εκτός απροόπτου θα φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΛ ΓΣ. Η ανησυχία όμως δεν φεύγει από τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας μέχρι και να επέλθει η γραπτή επικύρωση των συγκεκριμένων συμφωνιών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass