ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ

Πρόεδρος στη σούπερ λίγκα ο Κ. Πηλαδάκης

* ΜΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ * ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2008 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:17
Μια ιστορική μέρα ήταν η χθεσινή για τον αθλητισμό της Λάρισας καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Λαρισινού αθλητισμού πρόεδρος Λαρισινής αθλητικής εταιρείας γίνεται πρόεδρος διοργανώτρια αρχής και αναφερόμαστε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη που από χθες είναι νέος πρόεδρος της σούπερ λίγκα (και ο τρίτος στην ιστορία της μετά τους Κόκκαλη Βαρδινογιάνη ) και μάλιστα με ποσοστό «Πινοσέτ» 15 ψήφους υπέρ και 1 λευκό. Στην ψηφοφορία μετείχαν 15 ομάδες της Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ, ενώ απουσίαζε ο Άρης. Αναπληρωτής πρόεδρος ψηφίστηκε ο Γιώργος Μποροβήλος με ψήφους 15 υπέρ και 1 κατά. Η αρνητική ψήφος ήταν από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος, μάλιστα, ζήτησε να μη γίνει το χθεσινό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα, επικαλούμενος κώλυμα άλλων μελών του συμβουλίου, αίτημα που τελικά απορρίφθηκε. Στις πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Κωστής Πηλαδάκης τόνισε: «Σημασία έχει ότι υπάρχει μια συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα από την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια. Αυτό διαπίστωσα και σήμερα, ότι οι πρόεδροι των ομάδων της Λίγκα δεν κάνουν πολιτική. Στόχος μου είναι να υπάρχει ισονομία σε όλες τις ομάδες και η σοβαρότητα που υπάρχει, να ισχύσει και στο μέλλον. Θα δώσουμε προτεραιότητα στο θέμα εξάλειψης της βίας, να μικρύνει η ψαλίδα μικρών και μεγάλων ομάδων, καθώς και οι σχέσεις μας με ορισμένους χορηγούς, όπως ο ΟΠΑΠ, με τον οποίο θέλουμε να συνεχιστεί η συνεργασία που έχουμε. Μια από τις καινοτομίες μας θα είναι να ενημερώνονται όλες οι ομάδες για τα θέματα που θα υπάρχουν προς ψήφιση στα συμβούλια, έτσι ώστε να γνωρίζουν το περιεχόμενό τους.»
 Σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει ο Γιώργος Μπίκας ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκα στην ΚΕΔ, ο Πηλαδάκης είπε: «Δεν ξέρω», ενώ για το αν θα παραμείνει και τα δύο χρόνια στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα, όπως προβλέπει το καταστατικό, επισήμανε: «Προς το παρόν αυτό ισχύει. Αν τεθεί ποτέ κάποιο θέμα, θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του σώματος να αποφασίσει.»
 Τέλος, σε ερώτηση για το αν εξετάστηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού για πριμοδότηση ομάδας από άλλη ομάδα, ως κίνητρο απόδοσης, είπε ότι αναβλήθηκε το θέμα αυτό και πως θα συζητηθεί στο μέλλον. «Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις, θετικές και αρνητικές, αλλά θα το συζητήσουμε στο μέλλον» υπογράμμισε.
 Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός ήθελε τον κ. Κώστα Πηλαδάκη για πρόεδρο, εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και εύχομαι να υπάρξει ισονομία στο νέο πρωτάθλημα ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος.»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass