ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Βλαζάκης ανανέωσε με τον ΝΟΛ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε»ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2009 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Του Κ. Γκιάστα
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και τελικά έτσι είπαν να κάνουν και στο ΝΟΛ. Όχι ακριβώς με την ομάδα αλλά με τον προπονητή. Η διοίκηση της λαρισινής ομάδας που θα μετέχει για πρώτη φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της υδατοσφαίρισης είχε αλλεπάλληλες συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Βλαζάκη. Εν τέλει οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα τα ζητήματα και ανανέωσαν τη συμφωνία τους για τη νέα σεζόν.
«Ήταν μια χρονιά που πήγε σε όλους πολύ καλά. Τόσο στον ΝΟΛ όσο και σε εμένα. Εγώ αλλά και η ομάδα θέλαμε να τα βρούμε και τελικά η συμφωνία επετεύχθη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία και θεωρώ  πως και στη νέα σεζόν οι συνθήκες θα είναι το ίδιο καλές».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΟΛ, Δημήτρης Κουρέτας μιλώντας στην «Ε» γι’ αυτήν την εξέλιξη τόνισε τα εξής: «Ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι από την παρουσία του Νίκου Βλαζάκη και θέλαμε να του το δείξουμε αυτό εμπράκτως. Γι’ αυτό και καταθέσαμε μια πολύ καλή πρόταση και αυτός με τη σειρά του την αποδέχτηκε. Είναι σημαντικό στην ομάδα πως υπάρχει καλό κλίμα και θετικό το πώς ξεκινάει ο προγραμματισμός νωρίς».
Από χθες ο τεχνικός Νίκος Βλαζάκης βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά όπου ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές με παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα την ερχόμενη σεζόν. Ήδη πολλοί καλοβλέπουν το ΝΟΛ ως μια ιδανική περίπτωση και δεν είναι τυχαίο πως έχουν προταθεί 23 παίκτες να αποκτηθούν μεταξύ των οποίων και ένας Κινέζος…
Η ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Η φιέστα ανόδου με την Εθνική Καζακστάν θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 1 Ιουλίου στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ και εκεί ο ΝΟΛ θα κοιτάξει τόσο να γιορτάσει την άνοδο όσο και να παρακολουθήσει το φουνταριστό της ομάδας και αν δείξει καλά στοιχεία τότε θα υπάρξει κίνηση απόκτησης.
* Στην προχθεσινή πρώτη συγκέντρωση που είχαν οι υπεύθυνοι των ομάδων της Α1 πόλο μπορούμε να πούμε πως οι υπόλοιποι σύλλογοι συνεχάρησαν τους υπεύθυνους του ΝΟΛ για την σημαντική επιτυχία της ανόδου. Ο ΝΟΛ τάχθηκε υπέρ των δύο κοινοτικών και ενός ξένου και το καλό είναι πως όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο τελικά θα αποφασιστεί και επίσημα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass