ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τσέρνατ, Καράν και Μίλερ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2009 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Πρώτη συγκέντρωση σήμερα στις 7 μ.μ. στο Αλκαζάρ για την ΑΕΛ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αρκετά νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν ως μεταγραφή (Αμπου Χατζέιρα, Τριποτσέρη, Σίμιτς, Κολοβέτσιο, Σωτηρίου, Φερέιρα, Ρομέου), αλλά και αρκετούς νέους που προωθούνται στην ανδρική ομάδα όπως τον Σιατραβάνη (μέσος), τον Λύτρα (επιθετικός), τον Καρανίκα (δεξί μπακ) και τον Έριν Πριφτ (τερματοφύλακα).
Δεν θα είναι αρκετοί από την περσινή ομάδα με τους οποίους λύθηκε η συνεργασία ή πήγαν σε άλλους συλλόγους, αφού τα συμβόλαιά τους τελείωσαν (οι Κοτσόλης, Κώτσιος, Γκουέλα, Σαρμιέντο, Φωτάκης, Μετίν, Ίλιτς, Ζουράφσκι, Φεράρι, Βέμπερ, Βράνιτς), ενώ κάποιοι άλλοι θα δώσουν το «παρών» αλλά δεν υπολογίζονται όπως ο Κυριάκος και ο Τσίγκας (ο πρώτος επιθυμεί να συνεχίσει στη λαρισινή ομάδα λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του, ενώ ο δεύτερος για να φύγει θα πρέπει να βρει συμβόλαιο ίδιας αξίας με τη λαρισινή ομάδα περίπου 130000 ευρώ).
Μεγάλος απών θα είναι ο Φακούντο Πάρα που ναι μεν η ΑΕΛ ειδοποίησε την Τσακαρίτα που ανήκει ο παίκτης ότι θα δώσει 250000 ευρώ για να αγοράσει το 51% του παίκτη (κάτι που πρέπει να το κάνει μέχρι 31 Ιουλίου) αλλά ο παίκτης δεν θέλει να επιστρέψει αν δεν πάρει κάποιο ποσό επιπλέον με αυτά που είχε συμφωνήσει πέρυσι. Η λαρισινή ομάδα θα καταγγείλει στην ΦΙΦΑ τον Πάρα και την Τσακαρίτα αλλά μέχρι να λυθεί νομικά το θέμα θα περάσει μεγάλο χρονικό διάσημα.
Στο μεταξύ θα είναι στην «πρώτη» ο Ηλίας Κυριακίδης αλλά για ένα μήνα ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να τον υπολογίζει καθώς θα κάνει επέμβαση σε κήλη στη σπονδυλική στήλη(την είχε κάνει και πριν αρχίσουν τα πλέι οφ αλλά χρειάζεται να κάνει και νέα αυτή την περίοδο).
Οι παίκτες που αναμένεται αν δώσουν το παρών σήμερα θα είναι οι: Αμπου Χατζέιρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Μπουκουβάλας, Γιαννακόπουλος, Βλασσόπουλος, Μπαλής, Μιούλερ, Ααράμπ, Σερεμέτ, Ιγγλέσιας, Τσίγκας, Κυριάκος, Κατσιαρός, Μπαϊμάκης, Λαμπρόπουλος, Σίμιτς, Τριποτσέρης, Ρομέου, Κάιο Φερέιρα, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης, Σωτηρίου,
Έριν Πρίφτ ,Καρανίκας, Λύτρας, Μπανούσης, Μάγγος.
Μπανούσης, Μάγγος , Λαμπρόπουλος επέστρεψαν στην ΑΕΛ αφού είχαν δοθεί δανεικοί και είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν στη λαρισινή ομάδα η θα δοθούν εκ νέου δανεικοί κάποιοι απ’ αυτούς.
ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ
Στο μεταξύ όσο αναβαίνει η θερμοκρασία ανεβαίνει και το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τα μεταγραφικά καθώς αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ για να ολοκληρώσει τη σύνθεσή της θα πρέπει να αποκτήσει τέσσερις τουλάχιστον παίκτες και μπορεί να είναι και έξι μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Η απόκτηση του Πορτογάλου Ούγκο Βιάνα δείχνει προς το παρόν να είναι δύσκολη ενώ σε δηλώσεις του ο παίκτης είπε ότι του έγινε πρόταση από τη λαρισινή ομάδα αλλά σκέφτεται να επιστρέψει σε ομάδα της Πορτογαλίας (μάλλον στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας).
Και αν οι δηλώσεις Βιάνα ήταν ένα κρύο ντουζ για την ΑΕΛ το γεγονός ότι ο Τσέρνατ επανήλθε στο προσκήνιο λέγοντας ότι σήμερα θα απαντήσει στην πρόταση των «βυσσινί» έφερε σε όλους χαμόγελα αισιοδοξίας καθώς μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να βρει καλύτερη πρόταση από αυτή της λαρισινής ομάδας ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Κωστή Πηλαδάκη πριν ένα περίπου μήνα στην Αθήνα.
Επίσης θετικά δείχνει να εξελίσσεται και το θέμα του Τούρκου σέντερ φορ Ουμίτ Καράν που και αυτός δεν βρίσκει καλύτερη πρόταση από αυτή της ΑΕΛ που του δίνει 1.200.000 ευρώ για δύο χρόνια και το πιο πιθανό είναι να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ. Μέχρι τώρα κανένας γερμανικός σύλλογος δεν του έδωσε τα χρήματα της λαρισινής ομάδας.
Ο ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΜΙΛΕΡ
Γράφαμε εδώ και δύο μέρες για ένα Τσέχο τερματοφύλακα περίπου 30 χρονών που είδε ο σκάουτερ της ομάδας Νίκος Κοτσοβός στην Τσεχία να παίζει με τη γνώριμη από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Μλάντα Μπόλεσλαβ και αυτός είναι ο 29χρονος (γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1980) ύψους 1.91 μ. Μίροσλαβ Μίλερ και είναι βασικός τερματοφύλακας της τσέχικης ομάδας. Φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την πρόταση που του έχει καταθέσει η λαρισινή ομάδα αλλά το μεγάλο εμπόδιο είναι η Μλάντα που προβάλλει αυξημένες οικονομικά αξιώσεις και πλέον στην ικανοποίηση αυτών έχει εστιάσει η διοίκηση της ΑΕΛ. Ο Μίλερ ξεκίνησε από την Σλάβα Κοζέτιν αλλά από το 2001 έως και σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μλάντα.
Σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η απόκτησή του τότε η ΑΕΛ θα στραφεί στη λύση του Πολωνού παίκτη του Παναθηναϊκού Αρκάντιους Μάλαρτζ. Για τον Πολωνό Πσιρόφσκι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή μια και οι απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές.
 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕΝΕΤΡ ΦΟΡ
Στο μεταξύ αργά χθες το βράδυ μας δόθηκε η πληροφορία και τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται και για ένα ακόμα σέντερ φορ για τον οποίο όμως δεν έχουμε κάποια ένδειξη ούτε για το όνομά του ούτε για τη χώρα προέλευσής του.
 
ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΠΗΛΑΔΑΚΗ
ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
 
Δύο φορές συναντήθηκαν μέσα σε μία μέρα σχεδόν ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης και αυτές έγιναν η μία σε καφέ εκτός Λάρισας και η δεύτερη στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει ο πρόεδρος. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν τα μεταγραφικά. Ο πρόεδρος επισκέφθηκε χθες και τις εγκαταστάσεις των Δένδρων στις οποίες υπάρχει πραγματικός οργασμός εργασιών.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass