ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Τερματοφύλακας, χαφ και επιθετικός

* ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2009 3:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:06
Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, τόσο αυξάνεται και η αγωνία των Λαρισαίων φιλάθλων, για τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ.
Η ΠΑΕ εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικοί στόχοι και η ομάδα να ενισχυθεί με έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Πηλαδάκης που χειρίζεται προσωπικά τα ζητήματα, αναζητεί τους παίκτες από το εξωτερικό που θα κάνουν τη διαφορά.
Οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε καθημερινή βάση, αλλά μέχρι και χθες το βράδυ δεν υπήρξε καμία ουσιαστική εξέλιξη.
Τίποτα όμως δεν αποκλείεται για μέσα στο Σαββατοκύριακο αν και κύκλοι της ΠΑΕ συνιστούν υπομονή, καθώς οι μεταγραφικές υποθέσεις είναι πολύ δύσκολες και χρειάζεται ειδική μεταχείριση για να ολοκληρωθούν.
Πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο ότι πιθανόν σήμερα ή αύριο να ολοκληρωθεί άλλη μία μεταγραφή.
ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τερματοφύλακας, επιθετικό χαφ και επιθετικός, είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που αναζητούν οι «βυσσινί» για να αποκτηθούν και να πάρουν μέρος στην προετοιμασία, αλλά και να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.
Για γκολκίπερ εξακολουθούν να ακούγονται τα ονόματα των Αρκάντιους Μάλαρτζ, του Πολωνού Σεμπαστιάν Πσιρόφσκι, ενώ σαν τρίτη λύση φέρεται να είναι ένας Τσέχος τερματοφύλακας.
Όσον αφορά για μεσοεπιθετικό, όπως έγραψε και χθες η «Ε», η ΑΕΛ κινείται για έναν Πορτογάλο που είναι μεγάλο όνομα και εάν αποκτηθεί τελικά, θα κάνει αίσθηση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Επειδή όμως δεν είναι ελεύθερος, η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πάρα πολύ δύσκολη, αν και ο ίδιος επιθυμεί να αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ενδιαφέρθηκε να συλλέξει πληροφορίες για τη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου. Μακάρι να έχουν αίσιο τέλος οι επαφές και να υπογράψει τελικά στην ΑΕΛ  
Τέλος, για τη θέση του σέντερ φορ, εξακολουθεί να αποτελεί διακαής στόχος ο Τούρκος Ουμίτ Καράν.
Και όσο κι αν οι πιθανότητες δείχνουν να είναι λίγες, ο κ. Πηλαδάκης δεν έχει πει την ...τελευταία λέξη και όσο υπάρχουν ελπίδες, θα συνεχίζει τις προσπάθειες για να υλοποιήσει τον μεγάλο αυτό μεταγραφικό στόχο.
ΕΠΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Μέχρι τώρα, επτά είναι τα νέα πρόσωπα στην ΑΕΛ και αναφερόμαστε στους Σίμιτς, Τριποτσέρη, Ρομέου, Κάιο Φερέιρα, Σωτηρίου, Κολοβέτσιο και Αμπουχατζέιρα, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρέπει να θεωρείται παίκτης των «βυσσινί».  
Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-10 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στο Στάδιο Αλκαζάρ και θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας και τα ΜΜΕ.
Θα παραμείνει δε η ΑΕΛ στη Λάρισα την πρώτη εβδομάδα και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα αναχωρήσει για το Ομπερστάουφεν της Γερμανίας, όπου μέχρι τις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο εκτός από προπονήσεις θα περιλαμβάνει και τέσσερα φιλικά ματς. 
ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η μεγάλη στιγμή έφτασε, το πάρτι αρχίζει...
Μετά από τέσσερα χρόνια αδιάκοπης προσπάθειας, ξεκινά η κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας και η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 προσκαλεί τις αρχές, τους φορείς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να γιορτάσουν και να υποδεχθούν μαζί την αύρα της νέας εποχής.
Την Τρίτη 23 Ιουνίου, σε μια εκδήλωση που θα αρχίσει στις 8 το βράδυ στον χώρο του Πυρήνα Β’ της Νεάπολης, εκεί όπου σε ένα χρόνο θα ορθώνεται το «παλάτι» της «βασίλισσας του κάμπου», ένας οπαδός θα τραγουδήσει για τους οπαδούς και όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους σε μια ανοιχτή συναυλία διαφορετική απ’ τις άλλες.
Ο... δικός μας Φίλιππος Πλιάτσικας, συντροφιά μ’ έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, τον MC Yinka και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών όπως οι Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Πάνος Τόλιος (ντραμς), Αλέκος Αράπης (μπάσο), Γιάννης Σκούταρης (πλήκτρα), Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο) και Νίκη Γρανά (φωνητικά/κιθάρα/ακορντεόν), υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη από μελωδίες και όνειρα βαμμένα βυσσινί.  
Η δωρεάν είσοδος είναι αυτονόητη, για τους χιλιάδες φίλους που στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίξουν αυτό το κορυφαίο εγχείρημα στη 45χρονη διαδρομή της ομάδας, το οποίο θεμελιώνεται πάνω στις αξίες και τα ιδανικά της μεγάλης επαναστάτριας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Από την ερχόμενη Τρίτη η καρδιά της ΑΕΛ θα χτυπάει εκεί, όπου με τη συμμετοχή όλων μας θα συνεχίσει να γράφεται η ιστορία, αφού ένα ακόμη όνειρο γίνεται πραγματικότητα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass