ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ

Πορτογαλικό «διαμάντι» για την Α.Ε.Λ.

* ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ * ΜΑΛΑΡΤΖ, ΠΣΙΡΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΣΕΧΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ «ΑΣΟΣ» * ΤΕΛΟΣ Ο ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2009 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:06
Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της ετοιμάζεται να κάνει η Α.Ε.Λ., καθώς κινείται να αποκτήσει Πορτογάλο μεσοεπιθετικό παίκτη που το όνομά του είναι ανάλογο της αξίας του Φλόριν Τσέρνατ (ίσως και μεγαλύτερο) και αυτή τη στιγμή έχει κατατεθεί πρόταση των «βυσσινί» στην ομάδα του για να τον αποκτήσει μια και δεν είναι ελεύθερος.
Ο συγκεκριμένος παίκτης παίζει σε πρωτάθλημα της Δυτικής Ευρώπης (όχι της χώρας του...) σε ομάδα που είναι σημαντικής αξίας και ο ίδιος είναι παίκτης που τον γνωρίζουν αρκετοί.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Πορτογαλία αλλά μετά άρχισε να αγωνίζεται σε διάφορα πρωταθλήματα και μάλιστα είναι εθισμένος και σε τίτλους.
Ο παίκτης, αν συμφωνήσει η ομάδα του, θα αποκτηθεί δανεικός και στη συνέχεια θα υπάρχει οψιόν αγοράς. Γίνεται προσπάθεια να τελειώσει η μεταγραφή του σήμερα και τη Δευτέρα να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Πάντως πρόκειται για δύσκολη μεταγραφή και άλλωστε το γεγονός ότι στην πρώτη των «βυσσινί» δεν θα είναι ολοκληρωμένη η αγωνιστική εικόνα της ομάδας οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης διεκδικεί παίκτες σημαντικής αξίας και όχι παίκτες που αποτελούν εύκολους μεταγραφικούς στόχους. Άλλωστε όλοι θέλουν τη νέα χρονιά το κάτι παραπάνω...
Για τον Πορτογάλο παίκτη δεν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω την παρούσα στιγμή παρά μόνο ότι συλλέγει πληροφορίες για την Α.Ε.Λ.
Ο συγκεκριμένος μεταγραφικός στόχος ρωτούσε για την Α.Ε.Λ. άνθρωπο που έχει εμπιστοσύνη και συνεργάστηκε μαζί του και πήρε τις καλύτερες πληροφορίες κάτι που τον αναγκάζει να θέλει να παίξει διακαώς στο ελληνικό πρωτάθλημα που το θεωρεί ιδιαίτερα υψηλό και πήρε καλές κριτικές και από άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος που έχουν αγωνιστεί σε αυτό.
ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
Στο μεταξύ δύο ακόμα θέσεις είναι αυτές που προβληματίζουν τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη και αυτές είναι του τερματοφύλακα με τρεις υποψήφιους και η θέση του σέντερ φορ που αποτελεί ακλόνητο στόχο ο Τούρκος Ουμίτ Καράν.
Για τη θέση του τερματοφύλακα πρώτο φαβορί είναι ο Αρκάντιους Μάλαρτζ που όμως η Α.Ε.Λ. τον θέλει με ελεύθερη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό και όχι δανεικό. Η μεταγραφή του θα ξεκαθαρίσει σήμερα και αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκηση.
Καλύτερη λύση δείχνει να είναι ο Σεμπαστιάν Πσιρόφσκι ένας Πολωνός τερματοφύλακας που παίζει στην Πολόνια Βαρσοβίας και είναι εν ενεργεία διεθνής (πέντε συμμετοχές) και αναφερόμασταν χθες στην περίπτωσή του.
Έχει πάνω από 120 συμμετοχές στο Πολωνικό πρωτάθλημα.
Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1981 και θα αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς.
Υπάρχει βέβαια και μία τρίτη λύση που είναι Τσέχος τερματοφύλακας, τον έχει δει αγωνιζόμενο στο πρωτάθλημα της χώρας του ο Νίκος Κοτσοβός, ο σκάουτερ της ομάδας και παίζει σε γνώριμη στο ελληνικό κοινό ομάδα. Είναι αρκετά αξιόλογος τερματοφύλακας και ένας εξ αυτών θα αποκτηθεί.
Το σίγουρο είναι ότι η «πρώτη» της Α.Ε.Λ. θα γίνει με έναν από τους τρεις αυτούς τερματοφύλακες που αναφέραμε.
Δεύτερος τερματοφύλακας θα είναι ο Σερεμέτ και τρίτος ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος συμφώνησε χθες και υπέγραψε με τη λαρισινή ομάδα συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών.
Ο 22χρονος γκολκίπερ (γεννημένος στις 13/09/1987) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Το 2003 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των «κυανέρυθρων», όπου παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2006 χωρίς να καταγράψει επίσημες συμμετοχές. Ακολούθως μεταγράφηκε στον Φωστήρα με τη φανέλα του οποίου έκανε δύο γεμάτες σεζόν (24 ματς το 2007-08 και 29 ματς πέρσι) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
ΤΕΛΟΣ Ο ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΑΡΑ
Στην πρώτη συγκέντρωση της Α.Ε.Λ. που θα γίνει τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. στο Αλκαζάρ δεν θα δώσει το παρών ο Φακούντο Πάρα όπως διέρρευσε από κύκλους του παίκτη. Η Τσακαρίτα σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους είχε όρο ότι αν δεν θέλει ο παίκτης η Τσακαρίτα δεν μπορεί να τον παραχωρήσει και αυτό ενεργοποιήθηκε και ο ποδοσφαιριστής τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί σε ομάδα του Μεξικού.
Πάντως οι πληροφορίες θέλουν ο ποδοσφαιριστής να ήταν δυσαρεστημένος από το συμβόλαιο που είχε και προέβλεπε για τέσσερα χρόνια να παίρνει τα εξής ποσά (120.000 ευρώ, 130.000, 140.000, 150.000)κάτι που τα θεωρούσε λίγα σε σχέση με άλλες αμοιβές.
Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ Α.Ε.Λ.
Σχετικά με την πρώτη συγκέντρωση της Α.Ε.Λ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η Α.Ε.Λ. εγκαινιάζει τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-10 με την επίσημη πρώτη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στο Στάδιο Αλκαζάρ και θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας και τα ΜΜΕ. HΑ.Ε.Λ. θα παραμείνει στη Λάρισα την πρώτη εβδομάδα και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα αναχωρήσει για το Ομπερστάουφεν της Γερμανίας, όπου μέχρι τις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο εκτός από προπονήσεις θα περιλαμβάνει και τέσσερα φιλικά ματς».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass