ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ

Τι χωρίζει την Α.Ε.Λ. με Ουμίτ Καράν

* ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟΛΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ * ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΑΤ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2009 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:04
Αυτή τη στιγμή ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Α.Ε.Λ. για τη θέση του σέντερ φορ είναι ο Τούρκος παίκτης της Γαλατά Σαράι Ουμίτ Καράν, αλλά ενώ πριν λίγες μέρες η μεταγραφή του φαινόταν να είναι σε καλό δρόμο (στα ραντεβού που έκανε ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης στην Κωνσταντινούπολη με τον πρόεδρο της Γαλατά και τον παίκτη), τώρα μάλλον τα δεδομένα είναι αντίστροφα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαλατά Σαράι έχει μία οικονομική εκκρεμότητα προς τον ποδοσφαιριστή, την οποία ζητάει να διευθετήσει η Α.Ε.Λ., το ύψος της οποίας αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ αρχικά μιλούσαν ότι ο παίκτης μπορεί να δοθεί χωρίς χρήματα. Στο μεταξύ, ο Ουμίτ Καράν ζητάει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 2.000.000, ενώ η πρόταση των «βυσσινί είναι για δύο χρόνια 1.000.000 ευρώ, αλλά αυτή η διαφορά μπορεί να «γεφυρωθεί».
Η ουσία είναι ότι το σίριαλ του Ουμίτ Καράν θα κρατήσει για αρκετό καιρό αλλά δεν γνωρίζουμε αν μπορούν οι «βυσσινί» να περιμένουν μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένο το ξεκίνημα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων από τα μέσα Ιουλίου.
Αν υπάρξει αναμονή τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στην ομάδα ο Θανάσης Τσίγκας.
ΠΕΡΙ ΚΟΤΣΟΛΗ
Χθες στις 11 το πρωί υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του τερματοφύλακα Στέφανου Κοτσόλη και του προέδρου της Α.Ε.Λ. Κωστή Πηλαδάκη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη. Κατά πληροφορίες, ο Κοτσόλης ζήτησε κι’ άλλο χρονικό διάστημα για να απαντήσει και ο Πηλαδάκης του απάντησε ότι σε μία τόσο νευραλγική θέση, όπως του τερματοφύλακα, δεν μπορεί η ομάδα να περιμένει, μια και έχει μικρά χρονικά περιθώρια και πλέον βρίσκεται σε ανεύρεση τερματοφύλακα.
Τόνισε ότι αν μέχρι να απαντήσει ο Κοτσόλης δεν βρεθεί τερματοφύλακας, τότε θα δεχθεί οποιαδήποτε απάντησή του.
Στο μεταξύ, ο Κοτσόλης αυτή τη στιγμή έχει πρόταση από την Ομόνοια Κύπρου για ένα χρόνο με 200.000 ευρώ και από γαλλική ομάδα Β’ κατηγορίας πρόταση για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 750.000 ευρώ.
Στην Α.Ε.Λ. πέρυσι ο Κοτσόλης είχε συμβόλαιο 100.000 ευρώ και αν προσθέσουμε και τα μπόνους έφθασε τις 160.000 ευρώ. Η πρόταση που του έκανε φέτος η Α.Ε.Λ. χωρίς τα μπόνους είναι 170.000 ευρώ και αν προσθέσουμε και αυτά (είναι πολιτική της ομάδας ώστε οι παίκτες να έχουν κίνητρο) τότε μπορεί να ξεπεράσει και τις 200.000 ευρώ.
Η Α.Ε.Λ. στα υπ’ όψιν της έχει τρεις τερματοφύλακες και ο ένας είναι ο Μπόγιαν Γεοργκάσεβιτς, ο Ιρλανδός Αλάν Μανούς και ένας ακόμα γνωστός στο ελληνικό κοινό με ύψος πάνω από 1.90.
Τα χρήματα που διαθέτει η Α.Ε.Λ. για τη θέση του τερματοφύλακα είναι 170.000 ευρώ χωρίς να υπολογισθούν τυχόν πριμ στον παίκτη.
Στο μεταξύ δεν ψάχνει για έναν τερματοφύλακα αλλά για δύο (αντικαταστάτης του Βράνιτς) και ίσως και τρεις, καθώς κανένας δεν γνωρίζει ποια είναι η εισήγηση Ουζουνίδη για τον Σερεμέτ, που ικανοποίησε στα δύο παιχνίδια που έπαιξε, αλλά η αλήθεια είναι ότι κρίθηκε μόνο για τις εξόδους του και όχι για τα μπλονζόν του.
ΤΣΕΡΝΑΤ - ΝΤΙΚΑ
Στο μεταξύ, σήμερα θα ξεκαθαρίσει το θέμα των δύο Ρουμάνων παικτών που θέλει να αποκτήσει η Α.Ε.Λ., του Φλορίν Τσέρνατ και του Εμίλ Ντίκα. Ο Τσέρνατ θα απαντήσει σήμερα για το αν δέχεται την πρόταση της λαρισινής ομάδας, ενώ ο Ντίκα αναμένεται σήμερα στη Ελλάδα για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Χθες, κάποιες δηλώσεις του παίκτη ότι θα μείνει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου (ίσως έγιναν για το παιχνίδι που έδινε χθες το βράδυ η ομάδα του με την Πολυτέχνικα) αναστάτωσαν τη λαρισινή ομάδα, αλλά υπήρχε διαβεβαίωση μετά από τον παίκτη ότι θα έρθει κανονικά. Υπομονή για σήμερα. Πάντως, η μεταγραφή του Ντίκα, αν ολοκληρωθεί, θα είναι πολύ σημαντική για την Α.Ε.Λ.
Οι «Monsters» παίζουν μπάλα...
Το ποδοσφαιρικό τους... ταλέντο αναμένεται να ξεδιπλώσουν οι φίλοι της Α.Ε.Λ. αυτό το καλοκαίρι.
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Monsters» ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους ότι έχουν αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά beach football του 2ου Monsters Camping που θα γίνει στο Στόμιο. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουλίου. Λεπτομέρειες και πληροφορίες για το camping καθημερινά 7-10 μ.μ., στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8, τηλ. 2410-537.117).
Έγινε γνωστό πως ο αριθμός συμμετοχών είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass