ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

Προσπαθούν να πείσουν τον Τζήμα

* ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2009 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:04
Έντονες προσπάθειες να πείσουν τον Γιάννη Τζήμα να δουλέψει στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ. κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Οι «βυσσινί», που την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2, θέλουν τον έμπειρο τεχνικό (που έχει ανεβάσει τρεις ομάδες στην Α1: Γ.Σ.Λ., Ολύμπια και Α.Σ. Τρίκαλα) να είναι σε κάποιο πόστο. Είτε σαν πρώτος προπονητής (αν δεν επέλθει συμφωνία με τον Θρασύβουλο Λιάγκα) είτε σαν τεχνικός διευθυντής.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Τζήμας που μετράει πολύ και το συναισθηματικό κομμάτι, θέλει να δει ουσιαστικά αν υπάρχει ισχυρή διοικητική βάση αλλά και παράλληλα στόχοι για τη νέα σεζόν. Αν αυτά τα δύο υπάρξουν τότε το πιο πιθανό είναι να πει το ναι.
Στο μεταξύ ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας (μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αλεξανδρή) Θρασύβουλος Λιάγκας θα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Πάτρα από την 1η ως τις 10 Ιουλίου. Εκεί θα παρακολουθήσει ένα μπασκετικό καμπ που διοργανώνει ο Γιάννης Χριστόπουλος μαζί με τον Σάκη Αντωνακόπουλο. Ο Χριστόπουλος υπήρξε προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ, έχοντας σαν συνεργάτες τόσο τον Αντωνακόπουλο όσο και τον Λιάγκα. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο Καμπ θα βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός της Ολύμπια, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass