ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΗΣ ΦΥΛΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΙΛΙΕΤ»

Συμφωνία της ΑΕΛ με τον Ουμίτ Καράν

ΠΟΙΑ Η «ΑΤΖΕΝΤΑ» ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2009 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:03
Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε είναι ο Τούρκος σέντερ φορ της Γαλατά Σαράι (σ’ αυτή τη θέση θα δοθούν και τα περισσότερα χρήματα που αγγίζουν τα 500.000 ευρώ ενώ μεγάλο μέρος του μπάτζετ θα διατεθεί και για τη θέση του επιτελικού χαφ, περίπου 300.000 ευρώ) και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ χάρη στις διαπραγματεύσεις του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη στην Τουρκία τόσο με την ομάδα του όσο και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Η «Μιλιέτ» μία από τις μεγαλύτερες τουρκικές εφημερίδες αποκαλύπτει στο χθεσινό της φύλλο συμφωνία του Ουμίτ Καράν με την ΑΕΛ και αναφέρουν ότι δεν υπολογίζεται από το νέο τεχνικό της Γαλατά Φρανκ Ράικαρντ που έδωσε τη συγκατάθεσή του για να φύγει ο ποδοσφαιριστής.Από την ΠΑΕ ΑΕΛ δεν επιβεβαιώνουν τη μεταγραφή αλλά από την άλλη δεν διαψεύδουν την ύπαρξη συμφωνία, με τον παίκτη. Προφανώς το μόνο που λείπει είναι η συγκατάθεση της Γαλατά Σαράι.
Αν ο ποδοσφαιριστής έρθει στην ΑΕΛ θα είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στη σύγχρονη ιστορία της λαρισινής ομάδας καθώς το κόστος θα φθάσει το 1.000.000 ευρώ (για την ακρίβεια 945.000 ευρώ) για συμφωνία δύο χρόνων. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση ο παίκτης να υπογράψει για ένα χρόνο με διαπραγμάτευση του συμβολαίου του με τη Γαλατά Σαράι.
Περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε σήμερα.
ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η ΑΕΛ δυστυχώς αυτή τη μεταγραφική περίοδο δεν έχει την πολυτέλεια να ψάχνει για μεγάλο χρονικό διάστημα παίκτες γι’ αυτό βιάστηκε να κάνει τις μεταγραφές μια και η προετοιμασία αρχίζει σε δεκαπέντε μέρες και οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε περίπου ένα μήνα.
Κάποιοι παίκτες δυστυχώς τώρα είναι υπερτιμημένοι και κάποιοι άλλοι όχι αλλά η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ κατάφερε μέχρι τώρα να κάνει σημαντικές μεταγραφές όπως του Σίμιτς, του Τριποτσέρη, του Ρομέου, του Κολοβέτσιου, του Αμπουχατζέιρα (η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου) και του Ντίκα.
Η «ΑΤΖΕΝΤΑ» ΠΗΛΑΔΑΚΗ
Σήμερα και ώρα 2 μ.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Imperial» θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης όπου η «ατζέντα» των θεμάτων του θα περιλαμβάνει ανακοίνωση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας που θα περιλαμβάνουν τη φετινή σεζόν και ευρωπαϊκά παιχνίδια, τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα (θα δώσει έμφαση στο γεγονός ότι ξεκίνησαν φέτος πολύ νωρίς και πριν ακόμα τελειώσει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος), το γήπεδο που άρχισε να κατασκευάζεται (ήδη ξεκίνησαν να γίνονται τα γήπεδα του τένις για να αντικαταστήσουν τα προηγούμενα), μία έκπληξη για τους φιλάθλους που θα λάβει χώρα στο χώρο του γηπέδου με την ευκαιρία την έκδοση της οικοδομικής άδειας, την ικανοποίησή του που φέτος θα δοθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ αφού ολοκληρώθηκαν τα έργα και γενικά θα είναι πιο ήρεμος από τις υπόλοιπες φορές (εκτός αν προκληθεί σε συγκεκριμένα θέματα).
ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΤΣΟΛΗ
Σήμερα αναμένεται να δοθεί η απάντηση του Στέφανου Κοτσόλη στην πρόταση που του έκαναν οι «βυσσινί» για ανανέωση συνεργασίας και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι θα είναι αρνητική αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι η λαρισινή ομάδα ψάχνει για τερματοφύλακες και την περίοδο αυτήν υπάρχουν ορισμένοι στα υπόψιν.
Αν ο Κοτσόλης αποφασίσει να απαντήσει θετικά θα το κάνει περισσότερο ακολουθώντας το συναίσθημα μια και πέρασε τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια στην ΑΕΛ και η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας αγαπήθηκε από τον κόσμο με εξαίρεση μια γκρίνια την περυσινή περίοδο.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΣΙΓΚΑ
Γράψαμε για παίκτες που η ΠΑΕ ΑΕΛ θα λύσει το συμβόλαιο και ένας εξ αυτών είναι ο Θανάσης Τσίγκας για τον οποίο από τη στιγμή που βγήκε το σχετικό ρεπορτάζ αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα και ο Ιωνικός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass