ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΕΛ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

Σε αναμονή για τον Ουμίτ Καράν

* ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ * ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ή ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΟΤΣΟΛΗ * Ο ΕΜΙΛ ΝΤΙΚΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2009 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:03
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, όπου συνδυάζει επιχειρηματικές δουλειές (προσπαθεί να πείσει τους Τούρκους να προτιμούν στο Καζίνο της Ξάνθης παρά στα Κατεχόμενα της Κύπρου κάτι που φέρνει και κέρδη στη χώρα), μεταγραφικές υποθέσεις για την ΑΕΛ αλλά και λίγο ψυχαγωγία καθώς παρακολούθησε εκδηλώσεις για το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης και στις οποίες συμμετέχει και ο κουμπάρος του γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.
Αυτό που ενδιαφέρει άμεσα τους Λαρισαίους φιλάθλους είναι τα μεταγραφικά και για τα οποία τα ονόματα που απασχόλησαν τον «βυσσινί» πρόεδρο είναι ο σέντερ φορ Ουμίτ Καράν της Γαλατά Σαράι και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τουμέρ Μετίν.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ αφού συναντήθηκε πρώτα με τον πρόεδρο της Γαλατά Σαράι πήρε το «πράσινο φως» για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή που του έκανε μία υψηλή πρόταση για διετές συμβόλαιο το ύψος της οποίας φθάνει το 1.000.000 ευρώ αλλά ο παίκτης ζήτησε προθεσμία δέκα ημερών για να αποφασίσει, ενώ δημοσιεύματα Τουρκικών εφημερίδων αναφέρουν ότι έχει πρόταση από Γερμανικό σύλλογο αλλά και από ομάδες κρατών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Για τον Μετίν στην συνάντηση που έγινε με τον μάνατζέρ του διαφάνηκε διαφορά φιλοσοφίας των δύο πλευρών. Ο κ. Πηλαδάκης του έκανε μία πρόταση με καλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που έπαιρνε την περασμένη σεζόν και περιμένει την απάντησή του. Στο συγκεκριμένο συμβόλαιο προβλέπεται οι αμοιβές του να είναι και ανάλογα με τις συμμετοχές, ξέχωρα ένα εγγυημένο ποσό ενώ αντίθετα ο παίκτης θέλει εγγυημένο συμβόλαιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση τονίσθηκε στον μάνατζέρ του ότι αφού πιστεύει τόσο πολύ στην αξία του δεν θα έχει πρόβλημα με τα χρήματα. Πάντως οι «βυσσινί» θα περιμένουν την απάντησή του, αλλά σύντομα.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ
Την Τρίτη θα απαντήσει ο τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με την ΑΕΛ καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται για διακοπές στην Ιταλία και υπάρχει δίλημμα αν θα ακολουθήσει το συναίσθημα ή το χρήμα. Η αλήθεια είναι ότι έχει στα χέρια του εγγυημένη πρόταση για τρία χρόνια 750.000 ευρώ ενώ η ΑΕΛ του δίνει λιγότερα αλλά από την άλλη θεωρεί ότι είναι «δεμένος» ψυχικά μαζί της. Αν υπάρξει μια μικρή βελτίωση στην πρότασή του τότε δεν αποκλείεται να πει το «ναι». Περισσότερα για την υπόθεση Κοτσόλη θα αναφέρουμε στο αυριανό μας φύλο.         
ΕΜΙΛ ΝΤΙΚΑ
Στο μεταξύ η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινώσει η ΑΕΛ εκτός απροόπτου θα είναι ο Ρουμάνος Εμίλ Ντίκα που και οι δύο πλευρές(παίκτης και ομάδα) δείχνουν πολλά σημεία επαφής.
Ο Ντίκα αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμή και παίζει σε όλες σχεδόν τις θέσεις.
Έχει γεννηθεί στις 17 Ιουλίου 1982 και μετράει 110 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στο Ρουμανικό πρωτάθλημα.
Μάλλον η απόκτησή του θα ολοκληρωθεί μόλις τελειώσει του Ρουμανικό πρωτάθλημα που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τέλος για τον δεύτερο Ρουμάνο τον Τσέρνατ οι πιθανότητες του ερχομού του είναι λίγες.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Έρχεται την Τρίτη ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσει τις τιμές των διαρκείας, μια έκπληξη για τους φιλάθλους για την έκδοση οικοδομικής άδειας για το γήπεδο(θα γίνει στο χώρο που θα κατασκευαστεί το γήπεδο και θα περάσουν ευχάριστα όλοι) και επίσης θα κάνει αναφορά στα μεταγραφικά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass