Ο ΝΟΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΣΥΡΟ (17.00)

Τα πολλά γκολ τον στέλνουν... Α1

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2009 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
 Ίσως και από σήμερα ο ΝΟΛ - Μύλοι Καπλανίδη γίνει η πρώτη λαρισινή ομάδα που θα καταφέρει να ανεβεί στην πρώτη κατηγορία του ανδρικού πόλο. Στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 υποδέχεται τη Σύρο, στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης (17.00). Αν κατορθώσει και νικήσει με παραπάνω από πέντε τέρματα από όσα θα νικήσει το Καλαμάκι τον ΟΥΚ Βόλου τότε αυτό σημαίνει πως και ακόμα με ήττα στην τελευταία αγωνιστική στη Γλυφάδα θα είναι στην κορυφαία κατηγορία. Αν όμως έρθει η νίκη χωρίς την απαιτούμενη διαφορά τερμάτων τότε θα χρειάζεται μόλις μια ισοπαλία.
Όπως και να έχει όμως ο ΝΟΛ είναι το μεγάλο φαβορί (το άλλο είναι το ΚΟΠΙ) και όπως όλα δείχνουν μόνο με ένα θαύμα θα χαθεί αυτήν η επιτυχία. Μετά από μια τέτοια πορεία οι παίκτες του Νίκου Βλαζάκη δείχνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να πάθουν ζημιά από καμία ομάδα του πρωταθλήματος. Γι΄ αυτό το λόγο περιμένουν και τους φιλάθλους της θεσσαλικής πρωτεύουσας να γιορτάσουν μαζί την ενδεχόμενη επιτυχία. Η κερκίδα του κλειστού κολυμβητηρίου αναμένεται να γεμίσει και να δείξει πως η μεγάλη δύναμη της πόλης είναι ο κόσμος της που στηρίζει τις τοπικές ομάδες ανεξαρτήτου αθλήματος.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ
Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο κάθε τεχνικός θέλει τους παίκτες του έτοιμους και χωρίς προβλήματα. Ο Νίκος Βλαζάκης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και να τους έχει όλους στη διάθεσή του. Έτσι οι: Κουρουπάκης, Μερκουριάδης Α., Μερκουριάδης Π., Ντόσας, Παύλου, Λάππας, Κανδιόγλου, Μάγνης, Λύκαρης, Μπεζιλιώτης, Σοφός, Κωνσταντινίδης, Δανιήλ και Τρικάλης θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή τους.
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ
Λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος τα λάθη απαγορεύονται διά ροπάλου. Ο Χανιώτης προπονητής λοιπόν δεν θέλει να υπάρξει η παραμικρή απώλεια βαθμών που θα φέρει ανησυχία και θα κλωνίσει τα όνειρα του συλλόγου.
«Μένουν δύο παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε τότε βγήκαμε κατηγορία. Δεν πρέπει να λέμε πολλά. Πρέπει τα παιδιά να έχουν το μυαλό τους μέσα στην πισίνα και όχι έξω από αυτήν. Αν σκέφτονται το ματς σε όλα τα οκτάλεπτα και ειδικά στην αρχή δεν θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Καλώ όλους τους Λαρισαίους να είναι στο γήπεδο μιας και οι στιγμές αναμένονται ιστορικές για την υδατοσφαίριση της πόλης».
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αλίμου 17.00 Καλαμάκι-ΟΥΚ Βόλου (Μπιράκης, Παϊρακταρίδης)
Λάρισας 17.00 Λάρισα-ΝΟ Σύρου (Αδαμάσογλου, Αχλαδιώτης)
Νίκαιας 17.00 Ιωνικός Νικ.-Γλυφάδα (Κουρτίδης, Στεφανάκης)
Περιστερίου 17.00 Περιστέρι-Νηρέας Χαλ. (Κατσαρός, Κατσώνης)
Κέρκυρας 17.00 Κέρκυρα-Ηλυσιακός (Δαμιανάκης, Δημητρίου)
Ιλίσιο 17.00 Ποσειδών Ιλ.-ΟΦΗ (Κωνσταντινίδης, Βασιλείου)
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)
1. Ποσειδών Ιλ.          32
2. Λάρισα       32
3. Καλαμάκι  30
4. Περιστέρι    29
5. Γλυφάδα    25
6. ΝΟ Σύρου 24
7. ΟΥΚ Βόλου            19
8. ΟΦΗ           18
9. Κέρκυρα     16
10. Ηλυσιακός           11
11. Ιωνικός Νικαίας   3
12. Νηρέας Χαλ.         0
* Ο Ιωνικός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass